SAVJETI BORNE RAJIĆ

Čarobni napitak koji uz pun mjesec otklanja trbuščić

06.03.2015 u 09:30

Bionic
Reading

Dizajnerica s pariškom adresom Borna Rajić ekskluzivno za tportal u novoj videosnimci čitateljima otkriva u koji beauty gadget treba investirati, ali i uz koje trikove možemo proljeće dočekati bez – trbuščića

U moru beauty gadgeta Borna Rajić pronašla je jedan koji, kako tvrdi, vrlo brzo pokazuje svoje rezultate i zove se – Forea.

'Uz pomoć ove male spravice vaše će se lice transformirati, zategnuti i ponovo dobiti izgubljeni sjaj', otkrila je Borna Rajić uz niz drugih, malih beauty trikova.

O čudesnom učinku konzumiranja većih količina vode dizajnerica je govorila u jednom od prethodnih izlaganja, a ovoga je puta otkrila i koje sastojke dodati vodi ukoliko se želimo riješiti trbuščića.

'Konzumiranje tako pripremljene vode imati će još dramatičniji učinak ukoliko se ona konzumira na dan punog ili mladog mjeseca', naglašava Borna.

Osim vlastitih beauty savjeta otkrila je i čije savjete iznimno cijeni. Jedan od njih je onaj Viktorije Becham koja tvrdi da s jednom žličicom polena dnevno pomažemo obnavljanje svih stanica u organizmu ali i jačanju imuniteta. A za što je sve dobar pivski kvarac pogledajte u novom video clipu koji je Borna snimila za čitatelje tportala.

Sljedeću videosnimku Borninih beauty i lifestyle savjeta tportal će ekskluzivno objaviti 20. ožujka. Ako imate pitanja za Bornu Rajić, slobodno joj pišite na njezinu e-mail adresu: bornarajic3@gmail.com

Više o Borni potražite i na instagram.com/bornarajic i bornarajiclifestyle.com.