FATALNA PLAVUŠA

Nina Morić naprasno promijenila boju kose

03.03.2015 u 10:33

Bionic
Reading

Nina Morić, bivša hrvatska manekenka sa stalnom adresom u Milanu, ponovno je plavuša

Kad u životu žele nešto promijeniti, žene najčešće promijene boju kose. Međutim, ta se teorija ne odnosi i na manekenke kojima su česte promjene imidža u opisu posla. Jedna od njih je i Nina Morić. Lijepa Nina u sretnoj je ljubavnoj romansi s talijanskim modelom Luigijem Mario Favolosom pa je ova naprasna promjena boje kose, čini se, posljedica novih modnih trendova.

'Crno je out... Plavuša se vratila! Sedam sati rada, ali Adriano Coppola je broj jedan u svom poslu!' napisala je manekenka i televizijska voditeljica na svom Instagramu ispod fotografije na kojoj pozira s novom bojom kose.

Već godinama Nina Morić puni stupce talijanskih, ali i domaćih medija svojim brakovima i kratkim ljubavnim vezama. Punih sedam godina bila je turbulentnom braku s Fabriziom Coronom, s kojim ima 14-godišnjeg sina Carlosa. Prije dvije godine udala se za Massimiliana Dossija, ali im je brak potrajao svega dva mjeseca.

Nakon tog razvoda Nina je izjavila da odustaje od muškaraca i okreće se vjeri, ali činilo se tada da ju je 12 godina mlađi Talijan Marko Sireci uspio razuvjeriti. Međutim, kad je naprasno prekinula i tu romansu, njezini su joj fanovi prigovorili na Instagramu da prečesto mijenja dečke. Nina je na sve odgovorila da to nije istina te uskoro otkrila da ljubi Luigija Maria Favolosa, 12 godina mlađeg talijanskog manekena.