#YESWEKANYE

Kanye West održao govor na Oxfordu

02.03.2015 u 20:07

Bionic
Reading

Oxford Guild Business Society pozvao je Kanyea Westa kao govornika na Sveuličište Oxford. Reper je održao govor u Prirodoslovnom muzeju sveučilišta

Teško je shvatiti što su oni koji su pozvali Kanyea Westa da kaže koju riječ očekivali od njega, no reper i bogati poduzetnik imao je što reći. Jedini problem je možda bio što nije govorio o muzici, već o politici i svojoj viziji budućnosti, piše Business Insider

Publika je Westove bisere prenosila putem društvenih mreža, a na Facebooku je njegovo predavanje pratilo oko 1600 ljudi. Kanye West održao je govor koji je trajao oko pola sata.

Kanye West, naravno, nije spomenuo dodjelu Grammyja na kojoj se osramotio, već je pričao prilično nepovezano o onome što mu je palo na pamet.


'Sada mi je jasno da ja samo služim, svojim glasom i vještinom stvaranja poznanstava, jer mogu pozvati Elona Muska ili Obamu kad mi se svidi. Imam dužnost služiti. Zašto kažem da je Matrica kao Biblija', samo je jedna od mnogih Westovih rečenica koja je završila na društvenim mrežama.

Studenti su platili kako bi čuli što Kanye West ima reći. U auditoriju je sjedilo oko 300 studenata dok je West držao svoj bizarni govor o umjetnosti, filozofiji i politici.

Sve je zaključio svojom vizijom budućnosti u kojoj umjetnost prožima svaki vid života, pa tako i politiku.