BATINIĆ IZAŠLA U GRAD

Prva šetnja s malom Enom

02.03.2015 u 12:13

Bionic
Reading

Splistka voditeljica Marijana Batinić prvih mjesec dana svoje Ene proslavila je opuštenom šetnjom gradom sa svojom jedinicom i kavom s prijateljicama koje dugo nije vidjela

Koliko mala beba može preokrenuti dotad mirnu životnu svakodnevicu, uvjerila se i splitska voditeljica Marijana Batinić. Nakon što je 2. veljače na svijet stigla njezina kći Ena, Marijana se suočila s novim dnevnim ritmom i besanim noćima. Unatoč svim malim brigama koje donose prvi dani majčinstva, uvijek dobro raspoložena Splićanka je sretnija no ikad i posvećena svojoj djevojčici.

Ipak, vremena za prijatelje uvijek se nađe. Tako je bilo i proteklog vikenda kad se dogodila i prva opuštena šetnja s Enom centrom grada, a okolnosti su dozvolile i kavu s prijateljicama, što je za poznatu mamu postao luksuz. Na svom Facebook profilu Mare se pohvalila i fotografijom kojom je dala do znanja koliko je sretna i zadovoljna u ulozi mame.

Svoje prve roditeljske korake i iskustvo 34-godišnja Splićanka podijelila je i sa svojim trudnim prijateljicama, glumicama Ivanom Roščić i Anom Maras koje su je posjetile i tješile dok je u Petrovoj bolnici mjesec dana održavala trudnoću.