OBRAČUN NA SETU

Žestoka svađa Jennifer Lawrence i najdražeg redatelja

28.02.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Trenutno najveća holivudska uzdanica nije se suzdržavala od uvreda tijekom svađe s redateljem Davidom O'Russellom na setu njihovog zajedničkog filma 'Joy' u Bostonu. No zahvaljujući upravo ovom redatelju i ulogama u njegovim filmovima, Lawrence je velikom brzinom došla do vrha holivudske ljestvice

Nema tog prijateljstva u američkoj filmskoj industriji koje će izdržati sve izazove i ambicije što ih postavlja Hollywood. Jedno takvo stavljeno je na kušnju, a činilo se kao da ništa ne može oslabiti odnos Jennifer Lawrence i redatelja Davida O'Russella.

Naime nakon što su joj dvije odlične ženske uloge u njegovim filmovima 'U dobru i zlu' i 'Američki varalice' priskrbile Oscara i druga priznanja struke 24-godišnja glumica trenutno je na ratnoj nozi sa svojim omiljenim redateljem. Posvađali su se na setu njihovog novog zajedničkog filma 'Joy', koji trenutno snimaju u Bostonu, jer Jennifer nije bila zadovoljna time kako je O'Russell zamislio jednu važnu scenu. Riječ po riječ i prepirka se, tvrde svjedoci, pretvorila u žestoku svađu u kojoj ni jedan ni drugi nisu prezali od uvreda. U filmu Lawrence igra samohranu majku koja postaje omiljena američka voditeljica.

Ovo nije prvi put da se slavni redatelj posvađao s glumcem na setu. Zamjerio mu se i George Clooney dok su snimali film 'Tri kralja' 1999, a njegov kratak fitilj na svojoj je koži osjetila i glumica Lily Tomlin 2004, dok su snimali 'Heart Huckabees'.

'David je srce od čovjeka, ali pod velikim stresom zna izgubiti kontrolu. Treba ga razumjeti, a ne optuživati. Zato mu ništa ne zamjeram', opravdala ga je Tomlin.