JOLETOV ROĐENDAN

'Ima stvari koje bih najradije zaboravio, ali...'

26.02.2015 u 13:37

Bionic
Reading

Poznati splitski pjevač prošloga je tjedna velikim slavljem u jednom zagrebačkom restoranu sa suprugom i prijateljima proslavio 43. rođendan. Mnoge velike želje su mu se u životu ispunile, osim one da zaplovi oko svijeta

S tri zdrave djevojčice, suprugom koja ga razumije i s pjesmama koje publika voli, splitski pjevač Joško Čagalj Jole na svom rođendanskom slavlju prošlog tjedna nije imao puno toga još za poželjeti. No postoji, kaže Jole, jedan san o kojem godinama već sanja, a nikako da ga ostvari.

'Htio bih jedrilicom zaploviti oko svijeta, nestati na pučini na nekoliko mjeseci. Ili s mojom ekipom na motorima obići Europu. Kad moje cure malo odrastu, možda se odvažim na taj pothvat', kaže pjevač koji je 43. rođendan obilježio večerom sa suprugom i prijateljima u jednom zagrebačkom restoranu.

'Nemam se na što požaliti, sretan sam čovjek. Bilo je uspona i padova, ima i stvari zbog kojih se kajem, događaja koje bih najradije zaboravio, ali na kraju priče najvažnija je moja obitelj. Bez supruge i djece danas ne bih bio ispunjen čovjek. One su mi najvažnije', kaže Jole dodavši kako mu od tri kćeri najstarija Iva najviše nalikuje.

'Vesela je, pozitivna, vrlo društvena i sve što ima podijeli s drugima. Neki dan smo na televiziji gledali prilog o jednoj siromašnoj obitelji, a ona je odmah istresla svoju kasicu prasicu i rekla nam da to uplatimo na njihov račun. Htio bih da mi sve tri kćeri budu takve, suosjećajne i velikodušne', priznaje poznati pjevač.

Osim rođendanskog slavlja, Jolu 4. ožujka očekuje još jedna važan događaj. Naime, tada mu izlazi novi album 'Remek-djelo' na koji je jako ponosan.

'U životu ne žurim, idem polako. Tako je i nastajao ovaj album. Ima svega pomalo, ali i dalje je to onaj isti Jole. Mnoge pjesme već su našle svoj put do publike i to je najvažnije', tvrdi pjevač.