MARIJA SEKELEZ

'Dramu koju sam proživjela nikad neću zaboraviti'

26.02.2015 u 18:21

Bionic
Reading

Nakon što se na 65. rođendan prošle subote spotakla i pala u svom domu te slomila kuk ravnateljica zagrebačkog kazališta Žar ptica operirana je u utorak na zagrebačkom Rebru i čeka je dug oporavak

'Osjećam se dobro, bol je podnošljiva, doktor odličan, a moja sestra i prijatelji su uz mene', iz bolničkog kreveta rekla nam je Marija Sekelez, ravnateljica kazališta Žar ptica kojoj je u utorak u KBC-u Rebro operiran slomljeni kuk. Naime Marija je umjesto rođendanskog slavlja prošle subote proživljavala pravu dramu, piše časopis Gloria. 

Nezgodno je pala u svom domu, a prijelom kuka koji je zadobila uzrokovao joj je nepodnošljive bolove. Na nesreću, mobitel je ostavila na donjem katu te je morala proći pravu kalvariju da bi uspjela nazvati svoju sestru Bernardu.


'Sat vremena mi je trebalo da na leđima dopužem preko stepenica do telefona. Sati su još prošli do mog prevoženja u bolnicu. Bilo je dramatično, ali sad se moram usredotočiti na oporavak i vježbe. Ovo će biti prvi put ovaj vikend da neću biti na premijeri u Žar ptici, ali s time se moram pomiriti. Oporavak će dulje trajati, ali nije ovo nešto što će me slomiti', rekla je za tportal Marija Sekelez.