O ANI I BRAKU:

Šalković: Daleko sam od onog dečka za zabavu!

25.02.2015 u 11:20

Bionic
Reading

Nekad ovisan o avanturi, a danas o ljubavi, poznati književnik i putopisac za tportal je ispričao sve o novoj knjizi koja izlazi u travnju, što je promijenila u njegovom životu splitska glumica Ana Gruica uz koju je našao svoj mir te razmišlja li o braku

Kad je u pitanju Hrvoje Šalković, iznenađenja nikad dosta. I kad putuje, i kad piše, i kad priča i kad ljubi, uvijek oko njega neki šušur, kako bi rekli Splićani. Nekad ovisan o adrenalinu i avanturi, danas ovaj 41-godišnji pisac i avanturist malo drugačije gleda na život. Razlog je splitska glumica Ana Gruica uz koju je danas sretan i ispunjen čovjek, a ne nedostaje mu ni radnog elana. Upravo je, kaže, dovršio svoju novu knjigu, krimić 'Nova Miss Čile' koja će svjetlo dana ugledati u travnju. Bit će mu to 10. po redu knjiga. A osoba koja danas prva pročita njegov rukopis i uvijek ima neki zanimljiv komentar upravo je - Ana.

'Ona je moj najdraži i najbolji kritičar. Lijepo smo se uskladili. Sviđa mi se kod nje ta otvorenost, srčanost, temperament. Nema guranja problema pod tepih, o svemu se otvoreno razgovara i riješi problem. To me je preporodilo. Volim taj splitski gard', iskren je bio Šalković dodavši kako ne namjerava propustiti Aninu kazališnu premijeru u Splitu za tri dana. Kad za mjesec dana predahnu od svih radnih obaveza kojima su momentalno zatrpani, možda se dogodi i neko putovanje, kaže Hrvoje.

A brak? - pitamo.

'Daleko sam od onog dečka za zabavu kakvim sam se nekad predstavljao. Nikad se ne zna', zaključio je.