SLATKA TAJNA

Nova beba u Monaku: Charlotte Casiraghi opet trudna

21.02.2015 u 07:59

Bionic
Reading

Kći princeze Caroline od Monaka Charlotte Casiraghi i njezin partner francuski glumac Gad Elmaleh čekaju drugo dijete. Već imaju jednogodišnjeg sina Raphaela

Još prije nekoliko mjeseci francuski i talijanski mediji raspisali su se o krizi u vezi  i mogućem prekidu Charlotte Casiraghi i Gada Elmaleha, no čini se da su izgladili nesuglasice. Naime, unuka Grace Kelly i kćerka princeze Caroline od Monaka te njezin 16 godina stariji suprug Gad Elmaleh čekaju prinovu u obitelji. Prije nešto više od godinu dana rodio im se sin Raphael.

Službena potvrda s kneževskog dvora u Monaku još nije stigla, no najnovije fotografije 28-godišnje Charlotte  iz Los Angelesa na kojima se nazire trbuščić govore kako su šuškanja istinita.

Osim Charlotte, drugo dijete očekuje i njezin brat Andrea Casiraghi čija je supruga Tatiana trudna. Princ Albert od Monaka i njegova supruga Charlene nakon nekoliko godina čekanja u prosincu su postali roditelji blizanaca. Kad su mali nasljednici u pitanju, monegaški dvor nema se na što požaliti.