ZALJUBLJENI BUNTOVNICI

Ima neka tajna veza Rihanne i DiCaprija

17.02.2015 u 20:40

Bionic
Reading

Nakon bezbroj neuspjelih ljubavnih veza Leonardo DiCaprio srodnu dušu našao je u vrlo sličnoj osobi - ženi nemirna duha Rihanni. O svojoj ljubavnoj avanturi još se nisu izjasnili, no posjetitelji njujorških klubova koje slavni posjećuju tvrde da je priča o njihovoj vezi istinita

Dug je taj popis žena koje su se našle u zagrljaju holivudskog osobenjaka Leonarda DiCaprija koji do svoje 40. nije pronašao ženu uz koju bi se skrasio na dulje vrijeme. Nijedna ljepotica s kojom je bio u vezi nije uspjela nadmašiti posebnu ženu u njegovu životu - majku.

Posljednja u nizu koja je pala na DiCaprijev šarm, a moglo bi se reći i obrnuto, 26-godišnja je Rihanna, s kojom slavni glumac tulumari posljednjih mjeseci. O svom druženju Leo i Rihanna zasad šute, no u noćni život ne idu jedno bez drugog. Nedavno su viđeni u poznatom njujorškom klubu, a strastveni poljupci kojima su svjedočili mnogi potvrdili su šuškanja o njihovoj tajnoj vezi. Oboje su iz kluba izašli u isto vrijeme.

Glumac i pjevačica, od njega mlađa 14 godina, zbližili su se na dočeku Nove godine na otoku St. Bartsu u klubu La Plage.

Vrlo sumnjičav kad je prava ljubav u pitanju, DiCaprio je nekoliko puta izjavio kako emocije vrlo rijetko stavlja ispred razuma: 'Vjerovati u ljubav i zbog nje sve žrtvovati... meni je to najveća tragedija', jednom se izjasnio. A o ženi koju voli najviše na svijetu, svojoj majci, rekao je: 'Ona je hodajuće čudo!'