I TO NA PLAŽI

Kristina i Fani na intimnom vjenčanju Sanje Duggan

10.02.2015 u 16:29

Bionic
Reading

Sanja Duggan vjenčala se sa svojim dugogodišnjim partnerom Krešimirom Čorkom na pješčanoj plaži u Kaliforniji, a slavila je u intimnom društvu najbližih prijateljica, vjenčane kume Kristine Bradač te Fani Stpković

Sanja Duggan i Krešimir Čorak vjenčali su se u nedjelju, 1. veljače na intimnoj ceremoniji pješčane plaže u Kaliforniji. Nakon tri godine ljubavi te dugogodišnjeg prijateljstva par je odlučio izreći sudbonosno 'da' daleko od očiju javnosti, tek uz nekolicinu najbližih prijatelja. Tako su uz Sanju Duggan (44) bile njezine najbliže prijateljice, Kristina Bradač, koja joj je bila vjenčana kuma, a koja je u Los Angeles stigla iz Zagreba, te Fani Stipković koja je stigla iz Španjolske.

Naime, Los Angeles je od rujna prošle godine postao trajni dom jedne od najbogatijih Hrvatica i uspješnog poduzetnika. Iako Sanja već godinama ima u vlasništvu raskošnu kuću na Beverly Hillsu, odluka o preseljenju donesena je zbog sinčića Lennona Benneta koji je tada krenuo u školu, a kojeg je rodila tijekom braka s poduzetnikom Franom Barbierijem.

Sanja iza sebe ima dva braka, a s Krešimirom je pronašla treću sreću. Bivša manekenka svog je prvog supruga, bogatog Amerikanca Demiana Duggana upoznala u jednom zagrebačkom kafiću 1992., i za njega se udala već naredne godine. Nakon njegove smrti zbog bolesti 1997., Sanja je sama nastavila uspješno voditi posao. Godine 2000., proglašena je najbogatijom Hrvaticom kada je prodala 17,8 posto udjela u tvrtki za oglašivanje kompaniji čiji je vlasnik Rupert Murdoch.

S Franom Barbierijem vjenčala se u veljači 2007. na pješčanoj plaži na Havajima, a kao plod njihove ljubavi rodio se Lennon Benett. Nakon 13 zajedničkih godina, odlučili su krenuti svaki svojim putem, a razvod je uslijedio 2010. u Los Angelesu. Unatoč tome, Sanja i Frane uvijek su bili tu jedno za drugo i često ih se moglo vidjeti kako zajedno sa sinom provode vrijeme.