TONČICA ČELJUSKA:

'Skoro sam pukla od smijeha kada je Šuker padao'

10.02.2015 u 13:15

Bionic
Reading

Dan nakon tehničke nezgode na HTV-u kada je usred emisije 'Studio 4' propao stolac Ivana Šukera, a on zajedno s njim, urednica i voditeljica emisije Tončica Čeljska za tportal nam je kazala kako su umalo svi prasnuli u smijeh

Urednicu i voditeljicu emisije 'Studio 4' Tončicu Čeljusku tijekom jučerašnje emisije u kojoj su gostovali Ljubo Jurčić i Ivan Šuker nemalo je iznenadila nepredviđena situacija kada je bivši ministar financija doživio tehničku nezgodu. Naime, stolac na kojem je sjedio Šuker pokvario se i propao pa je ostao u pola metra nižoj poziciji.

Kako je Šuker ostao potpuno smiren i nastavio razgovor kao da se ništa nije dogodilo, Tončicu Čeljusku upitali smo kako je uspjela privesti emisiju kraju bez da je prasnula u smijeh.

'Jedva sam se suzdržala. Šuker propada usred razgovora o važnoj temi. Ali nije se dao zbuniti, svaka mu čast. Očekivala sam u tom trenu da će reći: 'Nešto nije u redu sa stolicom', pa nastaviti razgovor, ali on se nije dao smesti. Bilo je simpatično kako je on ostao pribran. Ja sam čak vjerovala da to nije sve bilo u kadru, ali kasnije sam pogledala reprizu pa sam shvatila. Bilo je zaista smiješno', rekla nam je Tončica te dodala kako tu priča ne staje.

'Kada je Jurčić bio u kadru, Šuker je krenuo popravljati stolac, ali bezuspješno. Zapravo, jedva smo dočekali kraj emisije, jer samo što nisam pukla od smijeha. Kasnije smo se svi smijali, pa i on. Jurčić ga je čak malo zezao: 'A da razmisliš malo o dijeti?''