KRAJ VELIKE LJUBAVI

Joško Lokas konačno otkrio istinu o razvodu

04.02.2015 u 16:16

Bionic
Reading

Iako se već mjesecima govori o razvodu Joška Lokasa i Nataše Janjić, producent koji trenutno radi na HRT-ovom projektu 'The Voice' po prvi puta je iskreno progovorio o svom raspadu braka potvrdivši da je i službeno razveden

'Odnedavno sam službeno razveden, ali se već neko vrijeme ne osjećam kao slobodan muškarac', otkrio je Joško Lokas u intervjuu za Story. Dodaje kako je vrlo emotivna osoba te da će za iskrenu ljubav učiniti sve.

'Taj trenutak kada spoznate ljubav i podijelite je s partnerom, to je trenutak za koji se isplati živjeti bez obzira na to koliko će trajati. Ljubav ne smijemo doživljavati kao projekt, jer ona to nije. U ljubavi nema ucjena i postavljanja uvjeta. Zaboravite ponos. Ljubav ne hranimo statusima i bankovnim računima. Dobro, dobro… život nas često demantira pa znamo da nije sve u ljubavi, ima nešto i u lovi', zaključio je kroz smijeh.

Istaknuo je kako mu njegovo troje djece, Noa, Toma i Jakov, koje ima iz braka s Ivanom Silom, daju snagu i čine ga iznimno ponosnim.

Na pitanje je li u svojim 40-im godinama zadovoljan životom odgovara: 'Da i ne. Mislim da ako nismo sretni s onim što imamo, nikada nećemo biti sretni s onim što nemamo. To je kao da idete van i odlično se zabavljate u klubu, a onda želite ići u drugi jer je tamo vjerojatno bolje. Uglavnom nije.'

O novoj se ljubavi nedavno u intervjuu za Büro 24/7 izjasnila i Joškova bivša supruga, glumica Nataša Janjić. 'Zaljubljena sam u život. Pleše mi trbuh, lebdim od uzbuđenja, ovaj put ne pričam kako sam zaljubljena da bih te zabavljala. Upoznala sam u ovom dosadnom selencetu od grada jednog super i totalno drugačijeg frajera. Čak imam osjećaj da sam to sanjala. Podivljat ću. To mi je rekao i onaj najbolji tarot-majstor na svijetu - da ću tako upoznati nekog', izjavila je glumica.