SEVE, MIA, NEVENA, VANJA...

Dubai – meka poznatih Hrvata

07.02.2015 u 08:11

  • +9

Hrvati u Dubaiju

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

I dok su donedavno mondena europska skijališta bila glavna meka poznatih Hrvata, hladna zimovanja zamijenila je svjetska top destinacija - Dubai - kojem nisu odoljela brojna poznata lica

Bikini sezonu usred zime otvorila je poduzetnica Vanja Mamić kojoj prosinački posjet Dubaiju nije bio prvi posjet toj egzotičnoj destinaciji. 'Bila sam s društvom i bilo je prekrasno, kao i uvijek. Premda se ne smatram velikim domoljubom, uvijek stojim iza toga da su jedini raj na zemlji Jadransko more i Maldivi. Ali Dubai je također predivan', rekla nam je Vanja. Posebno je oduševljena pogledom s restorana Atmosphere na 122. katu najviše zgrade na svijetu, Burj Khalife, te skijanjem u pustinji.

Novu su godinu u Dubaiju dočekali supružnici Lejla i Tarik Filipović sa svoja dva sina, Dinom i Armanom. 'Ne volimo toliko govoriti o privatnim stvarima, ali bilo je divno', kratko je izjavio 37-godišnji glumac za tportal.

Krajem siječnja ovaj turistički fenomen posjetila je i ljubiteljica putovanja, HTV-ovka Nevena Rendeli. Tridesettrogodišnja novinarka i voditeljica na temperaturama iznad 30 Celzijusa uživala je u suncu, moru i golemim pješčanim plažama na kojima je napunila baterije za nove subotnje angažmane u emisiji 'Subotom ujutro'.

Zbog posla u glavni i najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata otputovala je i Mia Kovačić koja je ondje snimila kampanju za poznati modni dvojac eNVy room, iza kojeg stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović. Voditeljica 'In Magazina' model je nove kolekcije vjenčanica u kojoj ćemo je uskoro i vidjeti zahvaljujući domaćim dizajnerima.

Kao šećer na kraju u vrućem Dubaiju u još vrući bikini uskočila je i Severina koja svake godine u ovo doba putuje u toplije krajeve. Tamo je otputovala u velikom društvu s Danijelom Martinović i Petrom Grašom, glumicom Ankicom Dobrić, estradnim menadžerom Edvinom Softićem i brojnim drugim prijateljima i kolegama. Koliko uživa, dnevno je barem nekoliko puta podsjećala svoje fanove na Instagramu. Uz fotografiju iz noćnog izlaska s prijateljicama napisala je: 'Kako to misliš budi dobra i lijepo se provedi u isto vrijeme?', dok je uz fotografiju pokraj deve napisala: 'O, jesi li to ti, žena pred kojom kleče svi? reče deva.' Sve u svemu, Seve se zabavlja bolje no ikad!