PRVI PUT MAMA

Ovako se zove kćerka Marijane Batinić

03.02.2015 u 11:09

Bionic
Reading

Voditeljici Marijani Batinić i suprugu Mateju Pašaliću čestitke pristižu sa svih strana, a tportal prvi doznaje ime koje su ponosni roditelji nadjenuli svom prvom djetetu

Sreći televizijske voditeljice Marijane Batinić (33) nema kraja - jučer je postala mama. Rodila je carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a prinovi se najviše obradovao tata, Marijanin suprug Matej Pašalić (30), bivši rukometaš koji se danas bavi internetskim marketingom.

Sve je prošlo u najboljem redu, a curicu su, kako ekskluzivno prvi doznajemo, odlučili nazvati - Ena.

'Željela bih se zahvaliti svim djelatnicima Petrove bolnice, na čelu s dr. Vrčićem koji me porodio, a posebna zahvala ide i divnim požrtvovnim sestrama. Zahvaljujem i svom splitskom ginekologu dr. Bačiću koji mi je vodio trudnoću do prije mjesec-dva i među prvima me nazvao i čestitao', rekla nam je još uvijek uzbuđena Bate, kako je od milja zovu prijatelji. Marijana je u bolnici ležala posljednja tri tjedna, a prijatelji joj od jučer neprestano šalju čestitke i lijepe želje, pa su joj tako na Facebooku svoje poruke ostavili Petra Nižetić, Elizabeta Gojan, Antonija Mandić, Lana Mihić, Mirna Maras, Ida Prester, Renata Sopek, Anđa Marić i ostali, a čestitkama se pridružuje i tportal.hr.