NOVI IZAZOV

Tarik Filipović i Joško Lokas spremaju novi kviz?

31.01.2015 u 11:31

Bionic
Reading

Popularni glumac i TV voditelj otkrio nam je da ćemo ga uskoro gledati u jednom novom televizijskom projektu, što misli o mentorima 'The Voicea', ali i o ispadanju naših rukometaša sa Svjetskog prvenstva

Jedno od omiljenih mjesta za izlazak Tariku Filipoviću (42) zasigurno će postati novootvoreni zagrebački klub Waves, na čijem smo ga otvorenju i zatekli. Iako je tog dana hrvatska rukometna reprezentacija ostala bez mogućnosti osvajanja medalje na Svjetskom prvenstvu u Dohi, glumac nije razočaran pokazanom igrom naših Kauboja. 'Nije to neuspjeh, tako se jednostavno dogodilo. Dečki su dali sve od sebe i ne treba im ništa zamjeriti', kazao nam je voditelj HTV-ova kviza 'Potjera'.

'Bilježimo odličnu gledanost i jako smo zadovoljni projektom. Jedino što se snima češće nego prije, pa još nisam na to navikao', govori Tarik kojeg bi od jeseni mogli gledati i kao voditelja novog, velikog kviza u udarnom terminu. 'Planiramo jedan veliki, večernji kviz, no zasad je prerano još u tome govoriti', kaže Tarik koji bi, ako je vjerovati gradskim pričama, na novom projektu trebao surađivati s Joškom Lokasom. A kad je sport u pitanju, glumac i sam često istrči na teren. 'Prije, doduše, više, sad malo manje, radi ozljede. No pratim sport. Nogomet na prvom mjestu, potom košarka, rukomet, skijanje', veli Tarik.

Prati on i novu glazbenu poslasticu na HTV-u, a što misli o mentorima u 'The Voiceu – Najljepšem glasu Hrvatske'? 'Ivan mi je divan dečko, tek sam ga sad upoznao. Tony mi je i inače prijatelj, Indiru također poznajem, Jacquesa malo manje. Dobro su ih poslagali, i po karakteru i po afinitetu', govori Tarik koji se nedavno u Dubaiju odmarao sa suprugom Lejlom (37). 'Ne volimo toliko pričati o privatnim stvarima, ali bilo je divno', kratko nam je kazao glumac.