'FACE S PJACE'

Nova frizura uoči trećeg rođendana

29.01.2015 u 15:23

Bionic
Reading

Kad se Severina sa sinčićem Aleksandrom prošetala rodnim gradom, mnogi nisu mogli ne primijetiti njegovu novu frizuru i da su preslatke loknice - prošlost!

Maleni Aleksandar uskoro će puhati tri svjećice na rođendanskoj torti, a njegova mama ovih ga je dana odlučila počastiti novom frizurom. Iako su joj svi govorili da maleni s dugim uvojcima izgleda preslatko, Severina (42) je odlučila da je došlo vrijeme za promjene pa je svog mezimca ošišala.


Momentalno su u Splitu, a kako u gradu pod Marjanom trenutačno vlada prava sunčana idila, Seve i Aleksandar prošetali su se gradom i dobili puno komplimenata za novu frizuru.

'Face s Pjace', piše ispod fotografije koju je Severina objavila na svom Instagramu, a ubrzo su se komentarima pridružili i njezini brojni obožavatelji koje je Aleksandrova frizura naprosto oduševila. 'Al' što je sad zgodan, još slađi i ljepši', stoji u jednom od komentara.

Face s pjace. #ljubavseljubavljuvraca #volimstosevolimo #happinessisanewhaircut #split photo by @streetstylebysonjadvornik

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on