PREDSTAVA 'ĐUROLOGIJA'

Poznati pohrlili na 'antistand up show' Branka Đurića Đure

28.01.2015 u 09:23

  • +2

Poznati na predstavi Đurologija Branka Đurića Đure

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic

Bionic
Reading

Lana Klingor Mihić sa suprugom Antom, Joško Lokas, Davor Gobac, Rene Bitorajac sa suprugom Anom, Zoran Vakula sa suprugom Lavandom i kćerkom Lunom, Luka Vidović, Zlatan Zuhrić Zuhra i još mnogi poznati došli su na premijeru svojevrsnog 'antistand up showa' komičara Branka Đurića Đure, njegovog autorskog hita 'Đurologija' u KD Vatroslava Lisinskog

Novi autorski hit Branka Đurića Đure trenutno je najgledanija predstava u široj regiji, a u posljednjih 30-ak dana vidjelo ju je oko 20.000 posjetitelja. Na zagrebačku premijeru 27. siječnja u KD Vatroslava Lisinskog pohrlili su brojni uzvanici.

Sam autor predstavu naziva svojevrsnim antistand up showom, a u njoj na neposredan i iskren način publici prenosi svoja razmišljanja te ona predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i iritira u današnjem životu.

Njegova karizma i dugogodišnje glumačko iskustvo, najizraženije u kultnom projektu 'Top lista nadrealista', garancija su da će publika 90 minuta uživati u predstavi 'Đurologija'

Popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom nasmijavat će i publiku u Splitu 28. siječnja u dvorani Lora te dan kasnije u klubu Arsenal u Zadru.