I TO PSIHOLOGIJE

Ivana Banfić postala je studentica!

26.01.2015 u 15:41

Bionic
Reading

Kad je bila mlađa, pjevačica se posvetila glazbenoj karijeri, a sad kad ima obitelj, zaključila je kako je pravo vrijeme za – fakultet

Pjevačica Ivana Banfić (45) pravi je dokaz da za studiranje nikad nije kasno. Naime, prije godinu dana upisala je studij psihologije što joj je bila dugogodišnja želja. 'Oduvijek sam željela studirati psihologiju i još kao djevojčica stalno sam drugima postavljala milijun različitih pitanja. Sada sam, napokon, željela zadovoljiti tu znatiželju i doznati za sebe odgovore koji se tiču sreće, ljubavi, Boga i života. Klasična pitanja koja muče ljudski rod', rekla nam je Ivana kojoj učenje ne pada nimalo teško.

'U početku mi je bilo teže sjesti i zagrijati stolicu kako bih zadržala koncentraciju, no sada je sve lakše, a i zanimljivo je gradivo. Bolje sad kad sam zrelija, nego dok sam bila mlađa jer sam tada uglavnom izlazila, a knjiga mi je bila zadnja na pameti', kaže Ivana koja ipak ne razmišlja o tome da mikrofon zamijeni psihologijom.

'Moja je prva i jedina ljubav glazba. Živim za nju i nekad se osjećam kao da sam rođena na pozornici', ističe. A čini se da bi maminim stopama lako mogao i petogodišnji sin Jan kojeg je dobila u braku s televizijskim producentom Krunom Ladišićem. 'On će sigurno biti komičar. Stalno nešto glumi i priča viceve. Jako je veselo dijete', kaže pjevačica koja nam je otkrila i da bi se voljela okušati u novoj sezoni popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.