BRAK ZA PET

Čime je to Indira osvojila supruga?

26.01.2015 u 11:15

  • +23

Vruće vježbe Indire i supruga Miroslava

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Tko bolje kuha, a tko pjeva, kako im izgledaju treninzi, priželjkuju li bebu i pamte li prvi susret – samo su neka od pitanja koja smo postavili simpatičnoj Indiri iz Colonije i njezinom suprugu Miroslavu

Od njihovog intimnog vjenčanja uz romantične zvuke prekrasnog evergrina 'Fly me to the moon' prošlo je nešto više od pola godine, a Indira Levak (41) i njezin suprug Miroslav vole se kao i prvog dana kad su se upoznali. 'Sjećam se, kako ne. Bili smo dogovorili jedan sastanak, a ona je prošla pored mene kao da me ne zna, što mi je bilo baš privlačno', rekao nam je bjelovarski bodibilder i poduzetnik kojeg smo sa suprugom zatekli na predstavljanju multifunkcionalne sprave za vježbanje Colonia Brutale koju su dizajnirali zajedničkim snagama.

'Sad više ne morate ići u teretanu jer zahvaljujući našem malom izumu sve vježbe možete raditi kod kuće. Sprava se lako montira, ne zauzima velik prostor. Imaš je u stanu, a zapravo je ni ne primijetiš', rekla nam je Indira koja je velika pobornica tjelovježbe, pogotovo otkako je upoznala sadašnjeg supruga.

RTL Autor: RTL


'Dok nisam upoznala Miroslava, bila sam puno maštovitija u spravljanju hrane jer su to bila teška jela – od sarme, graha, kiselog zelja, bunceka i slično. Miro mi je spasio život jer je sad kuhinja postala sljedeća – kuhana piletina, pečena piletina, kuhana puretina, pečena puretina i puno povrća. A kako sam ja veliki hedonist, noću se znam iskrasti iz kreveta i potajno pojesti čokoladu', otkrila nam je uvijek energična pjevačica koja je poznata kao vrsna kuharica pa Miroslava često iznenadi svojim specijalitetima.


'Volim sva njezina jela. Indira je veliki gurman i tu se čak natječemo. Kako u sebi imam dalmatinske krvi, često joj napravim neko dalmatinsko jelo, dok ona mene šamara Slavonijom', govori Miro i nastavlja. 'Osvojila me prekrasnom energijom, šarmom i otvorenošću. To je žena koja ima srce za svakog čovjeka, a ja se nadam da sam našao mjesto koje zauzima jako puno prostora u njenom srcu', kaže Indirin suprug, ujedno i njezin osobni teren. 'I jednom i drugom tjelovježba je postala sastavni dio života. Nažalost, otkako smo u braku i živimo zajedno, malo smo se ulijenili pa su i treninzi postali rjeđi. Nekad kad joj ne ide kažem da nije sramota odustati pa ona napravi deset puta više. S lakoćom usvaja nove stvari i velik je radnik', ističe poduzetnik koji je tri puta bio državni prvak u bodibildingu. A živeći s Indirom, često mu se zna dogoditi i da zapjeva.

'To bude najčešće u autu. Ne pjeva moje pjesme pa mu se na repertoaru nađu neki drugi pjevači poput Žere iz Crvene jabuke. Malo je tih, ali nije loš. Dobar je materijal, a kako sam sad u 'The Voiceu', znam kako pristupiti kandidatima pa ću mu ubuduće sigurno prenijeti neki savjet i kazati kako da se opusti i da maksimum od sebe', kaže Indira kojoj za potpunu sreću još samo nedostaje beba. I ona i Miroslav jedva čekaju da im se to dogodi. 'Beba bi bila kruna svega. Uistinu bih se veselila da nam jedna mala kreštavica uskoro dođe u dom', zaključila je nasmijana pjevačica.