FANI O LJEPOTI

'Nije sve u plastičnoj kirurgiji'

25.01.2015 u 16:59

Bionic
Reading

Nakon što je drugu godinu zaredom ponijela titulu najseksepilnije novinarke, Fani Stipković ne krije to da joj titula jako laska, a još više pohvale kolega na račun njezine karijere

Drugu godinu zaredom svjetski mediji proglasili su Korčulanku Fani Stipković najseksi novinarkom Europe, a povodom lansiranja novog showa 'Fani TV' u intervjuu za srpski Blic otkrila je kako joj to uspijeva.

'Svakoj ženi laska kompliment na račun izgleda. Smatram da se dobar izgled ne može održavati estetskom kirurgijom, nego ponajprije brigom o sebi, vježbanjem i radom na sebi. Vježbam svaki dan, hranim se vrlo zdravo, gotovo svaki dan kuham ribu i dosta meditiram. Svakako da uz to pazim koje kreme koristim, a privatno se gotovo ne šminkam', rekla je Fani Stipković, novinarka koja živi i radi u Madridu.

Kada je riječ o intervjuima, kaže da ih je sve radila s jednakim žarom. 'Ako trebam izdvojiti neke koji su se posebno svidjeli publici, onda bi to bio intervju s Cristianom Ronaldom nakon što je osvojio prvu Zlatnu loptu u Parizu. Zatim intervju s Nataschom Kampusch. Super su bili intervjui i s košarkašima Lakersa', kaže Fani, rado otkrivši i to kakav je Ronaldo privatno.

'Ronaldo je pristojan dečko, jako je vrijedan i obožava to što je najbolji, a ja to poštujem jer sam mu slična. Mislim da drugi puno više stvaraju famu oko njega samoga nego on, a uspješan je, zgodan i ne srami se to priznati.'