TRIPUT JE TRIPUT

Je li treća bračna sreća zaista sretna?

25.01.2015 u 22:58

Parovi

Izvor: tportal.hr / Autor: Goran Matijašec/Profimedia/Željko Lukunić/PIXSELL/ Tino Jurić/PIXSELL

Bionic
Reading

Treća brak – treća sreća. Kako za koga! I dok su neki poznati parovi svoju sreću pronašli tek iz trećeg puta, puno je onih kojima se brojka tri pokazala kobnom pa su se nakon posljednjeg bračnog razočaranja odlučili na samoću. I na ljubav bez obveza

Angelina Jolie jedna je od onih kojoj je treći brak, i to onaj s Bradom Pittom donio sreću. Vjenčali su se u kolovozu prošle godine na intimnoj ceremoniji u Francuskoj, a tijekom zajedničkog života dobili su troje biološke djece od ukupno šestero. Prije Brada, holivudska diva bila je u braku s glumcem Billyjem Bobom Thorntonom s kojim se vjenčala 2000. godine u Las Vegasu. Kad je nedugo nakon toga odlučila posvojiti dijete, on ju je ostavio jer mu je karijera bila na prvom mjestu. Prvo sudbonosno 'da' Angie je izrekla 1995. britanskom glumcu Johnyju Leeju Milleru od kojeg se razvela četiri godine poslije. Poznato je da je na vjenčanici sastavljenoj od crnih hlača i bijele majice vlastitom krvlju ispisala Millerovo ime.

Treću je sreću ugrabila i najpoznatija svjetska starleta Kim Kardashian. Damon Thomas, glazbeni producent, bio joj je prvi suprug, a za njega se udala kad joj je bilo tek devetnaest godina. Razveli su se tri godine nakon vjenčanja, a njen drugi bračni izabranik bio je NBA igrač Kris Humphries od kojeg se razvela nakon samo 72 dana. Kim je trenutačno u braku s reperom Kanyeom Westom s kojim je dobila kćerkicu North West.

Treću bračnu sreću od domaćih je zvijezda uhvatio Tony Cetinski. Prošle se godine u Las Vegasu oženio ekonomisticom Dubravkom s kojom je nedavno proslavio i prvu godišnjicu braka. Njoj je to prvi brak, a Tony iza sebe ima dva – u braku s Antonelom Butigan dobio je sina Christiana (17), a iz braka s Ivanom Nobilo ima četverogodišnju kćerkicu Piju.

Frano Lasić, Josip Radeljak, Tom Cruise, Jennifer Lopez i Demi Moore samo su neki od poznatih parova kojima treći brak nije bio garancija za ljubav i vječnu sreću.

Frano Lasić i slovenska manekenka Živa Stupnik vjenčali su se 1994., no brak je završio rastavom zbog Franine afere s televizijskom voditeljicom Marom Magaš, a nakon nje, bio je u vezi s glumicom Dolores Lambašom. Otac je troje djece. Najstarijeg sina Janka dobio je iz prvog braka sa suprugom Majom dok s trećom suprugom Živom Stupnik ima dvoje djece, kćer Linu i sina Luku. S dvije bivše supruge ostao je u fantastičnim odnosima dok s drugom, Liljanom iz Beograda s kojom se vjenčao 1983. i s kojom mu je brak potrajao samo 15 dana, više nije u kontaktu. Dubrovački glumac i pjevač nakon treće rastave više se nije ženio, ali je zato ljubio mnoge poznate ljepotice.

Poduzetnik Josip Radeljak također se ženio tri puta. Prva supruga bila mu je najpopularnija glumica bivše Jugoslavije Desanka Beba Lončar s kojom ima sina Lea. Nakon rastave srce mu je brzo osvojila još jedna glumica – Ena Begović. S njom je dugo skrivao vezu od medija, vjenčali su se 2000. godine te kratko nakon toga dobili i kćer Lanu. Lana je imala samo mjesec i pol dana kad je glumačka diva tragično preminula od posljedica prometne nesreće. Nekoliko godina kasnije Radeljak se upustio u ljubavnu vezu s voditeljicom i pjevačicom Vlatkom Pokos. U vezi su bili pet godina nakon čega su se 2006. vjenčali na Mauricijusu. Brak je potrajao godinu i pol dana. Nakon što se tri puta zaklinjao na vječnu ljubav, Radeljak je, čini se, odustao.

Buran bračni život Demi Moore započeo je prvim brakom s američkim pop glazbenikom Freddyjem Mooreom 1980. i potrajao pet godina. Njezina najdulja ljubavna veza i drugi brak s Bruceom Willisom potrajao je čak 13 godina u kojem su rođene tri kćeri. No Demina opsjednutost mladošću značila je i naklonost mlađim muškarcima pa je treću bračnu sreću potražila s Ashtonom Kutcherom s kojim je bila u braku osam godina.

Jennifer Lopez prvi put je stala pred oltar 1997. s plesačem Ojanijem Noaom. Brak je potrajao godinu dana. Drugi bračni partner bio joj je Cris Judds kojim je u braku bila manje od dvije godine. Treći suprug bio je Marc Anthony koji ju je zadržao pokraj sebe čak deset godina.

Prva žena Toma Cruisea bila je glumica Mimi Rogers koja ga je uvela u scijentologiju. Nakon nje ljubio je Nicole Kidman s kojom je posvojio dvoje djece, a biološko dijete, kćerkicu Suri dobio je iz trećeg i posljednjeg braka s glumicom Katie Holmes.