LONDONSKA ROMANSA

Tko je britanski bonvivan kojeg ljubi Ella Dvornik?

23.01.2015 u 16:16

Bionic
Reading

Kći Dine Dvornika već godinu dana u sretnoj je vezi s 13 godina starijim te uspješnim britanskim marketinškim stručnjakom Charlesom Pearceom, a on nju naziva 'ljubavlju svog života'

Da ljubav može savladati mnoge prepreke, uvjerila se u to i Ella Dvornik živeći u britanskoj prijestolnici, u kojoj već godinu dana proživljava svoje najsretnije dane. Osim što je pronašla svoj mir i mjesto u kojem može razvijati svoju kreativnost, 24-godišnja Ella upoznala je šarmantnog Britanca Charlesa Pearcea, s kojim je u sretnoj ljubavnoj vezi.

Diplomirani arhitekt i marketinški stručnjak od Elle je stariji 13 godina, no ta razlika u godinama očito je više spojila nego razdvojila ovaj jedinstven par. Samozatajni 37-godišnji Charles uspješan je poslovni čovjek u Londonu, direktor i osnivač kompanije Adfrap Media koja se već osam godina bavi marketingom mobilnih uređaja i ima partnere diljem svijeta.

Stoga ne čudi to što je i Ellina majka Danijela prihvatila novog odabranika svoje kćeri te s njim često komunicira putem društvenih mreža, a imali su se prilike i družiti na ovogodišnjem dočeku Nove godine u Beogradu. Britanski bonvivan zaljubljen u putovanja, dobru hranu i dobru glazbu ne krije koliko je ludo zaljubljen i u kćer hrvatskog kralja funka, a Ellu, koju redovito vodi na mnoga egzotična putovanja, na društvenim mrežama naziva 'ljubavlju svog života' i 'svojom hrvatskom princezom'.

Njihove zajedničke fotografije s mnogih svjetskih destinacija, poput Balija, Hong Konga, Istanbula i Venecije, na društvenim mrežama pokazuju da Ella i Charles istinski uživaju u zajedničkim trenucima i ne obaziru se na komentare o svojoj vezi. Imućni Britanac svojoj djevojci zaljubljenoj u modu nerijetko ispunjava želje, a informacije o vrijednim poklonima, poput cipela, prstena, torbica i odjeće, Ella redovito objavi na svom blogu, čija su glavna tematika moda i putovanja.

S obzirom na to da britanski poduzetnik zbog posla redovito putuje na sve kontinente, Ella je već najavila na blogu svoj put oko svijeta i zanimljive fotoreportaže koje će iznjedriti ova avantura. O svojoj vezi zasad ne želi pričati, no ponekad su dovoljne i fotografije koje redovito govore više od riječi.

Love this girl #elladvornik #princess #croatia #bali

A photo posted by Charles Pearce (@charles_pearce) on

#fairgroundattraction #london #elladvornik

A photo posted by Charles Pearce (@charles_pearce) on