25 GODINA RAZLIKE

Ljubi (puno) mlađeg, pa što onda?

23.01.2015 u 15:03

Bionic
Reading

Redateljica filma 'Pedeset nijansi sive' 47-godišnja Sam Taylor-Johnson šokirala je javnost kad se udala za 25 godina mlađeg glumca s kojim danas ima dvoje djece. Zaljubili su se kad je njemu bilo devetnaest

Prije nego što erotska drama 'Pedeset nijansi sive' podigne prašinu u javnosti, redateljica tog filma Sam Taylor-Johnson napravila je to svojim bračnim statusom.

Naime, 47-godišnja britanska glumica i redateljica u braku je s 25 godina mlađim glumcem Aaronom Taylorom-Johnsonom, a da priča bude još zanimljivija, ljubavna iskra planula je prije šest godina na filmskom setu kad je Aaronu bilo tek devetnaest. Iako su u braku već tri godine i imaju dvoje djece, svjetski se mediji zbog najnovijeg redateljskog izazova Sam Taylor-Johnson ne prestaju zgražati zbog 25 godina razlike između njih.

Nakon skandala koji je izazvala njihova veza 2009., Sam ni poslije šest godina kritike na račun svog ljubavnog života ne prima hladnokrvno: 'Znate što ću svima koji kritiziraju moj brak reći - Od….e! Kad nekog iskreno voliš, nisu važne ni godine ni boja kože', izjasnila se redateljica. Iz prijašnjeg braka koji je potrajao 11 godina Sam ima dvije kćeri 17-godišnju Angelicu i osmogodišnju Phoneix.

Cijela fama koja se podigla oko romana, a sada i filma 'Pedeset nijansi sive' izluđuju redateljicu koja je u posljednjem intervjuu priznala kako polako zbog svega gubi razum. 'Prihvatila sam se režije tog filma jer sam imala neku svoju viziju, pogledala sam ga sto puta i vjerujem kako smo na kraju napravili odličan posao', poručuje Sam. A ako kritike budu loše, kako će to podnijeti? 'To je još samo jedan izazov u mom životu s kojim ću se sigurno znati nositi jer - volim hodati po rubu.'