ČAK 21 GODINU SKUPA

Drele otkrio tajnu svoje bračne sreće s Mišel

23.01.2015 u 14:22

  • +12

Pivnica

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

Voditelj će ove godine sa suprugom slaviti 22 godine bračne sreće, a iako se rijetko pokazuje s njom u javnosti, sinoć su se zajedno zabavljali na otvorenju pivnice

Zagreb je od sinoć bogatiji za još jednu pivnicu i restoran, a na otvorenje Pivane u Ilici 222 došla su i neka poznata lica. Iako ga u javnosti rijetko viđamo sa suprugom, popularni televizijski i radijski voditelj Davor Dretar Drele (48) svoju je Mišel izveo da kuša mnogobrojne specijalitete i ispije koju čašu piva.

'Bilo nam je super. Ambijent je prekrasan, a i mi stariji smo zaplesali, tako da ću sigurno opet doći. Dabogda im svaki dan bilo ovako kao na otvaranju', našalio se Drele, razveselivši se kad je ugledao na meniju svoju omiljenu hranu – pogačice s čvarcima i ljuta pileća krilca, čiji je velik ljubitelj. 'Skoro smo se ja i supruga posvađali oko jela', kazao nam je voditelj RTL-ova showa 'Hrvatski broj jedan', a upitali smo ga koja je tajna uspješnog braka s obzirom na to da mirnom bračnom lukom sa svojom Mišel plovi punu 21 godinu.

'Nisam takav primjer, ali mislim da je poanta u tome da se muž i žena što rjeđe viđaju', našalio se u svom stilu Drele, tata 21-godišnjeg Kristijana i 12-godišnje Natali.