SVADBA IZ VEDRA NEBA

Marijana Batinić: Udala sam se i sve iznenadila!

22.01.2015 u 16:50

Marijana Batinić vjenčanje

Izvor: tportal.hr / Autor: Luka Nižetić

Bionic
Reading

Šarmantna splitska voditeljica svojim je tajnim vjenčanjem iznenadila obitelj i prijatelje. Intimnoj ceremoniji na zagrebačkom Gornjem gradu svjedoci su bili samo kumovi te Marijanin prijatelj iz djetinjstva Luka Nižetić

Vjenčanje iz vedra neba - tim riječima bi se mogla opisati tajna ceremonija izmjene zavjeta voditeljice RTL televizije, Splićanke Marijane Batinić (32) i bivšeg rukometaša Mateja Pašalića (30). Iako je u devetom mjesecu trudnoće, neumornu Marijanu to nije spriječilo da se u odličnom raspoloženju na zagrebačkom Gornjem gradu svom Mateju nakon tri godine veze zavjetuje na vječnu ljubav.

'Planirali smo se vjenčati tek kad rodim, ali nekako nam je došlo da se vjenčamo baš sad. Iznenadili smo sve!', priznaje Marijana, otkrivajući da joj je na vjenčanju kuma bila najbolja prijateljica Petra Nižetić dok je Matej ulogu kuma povjerio Vladimiru Arloviću.

'Htjeli smo da bude što moguće intimnije, zato smo to napravili baš ovako. A ono 'pravo vjenčanje', kad ćete me vidjeti u vjenčanici, bit će na ljeto', otkrila je Marijana, voditeljica koju ubrzo nakon udaje očekuje još jedan velik dan, rođenje kćeri koja bi na svijet trebala doći početkom ožujka.