PRVA GODIŠNJICA BRAKA

Dubravka Cetinski: Bila je to divna noć!

19.01.2015 u 10:48

Bionic
Reading

Nakon prošlogodišnjeg vjenčanja u Las Vegasu, supružnici su se ove godine odlučili za nešto skromniju proslavu

Godinu dana bračne sreće ove su subote proslavili Tony Cetinski (45) i njegova petnaest godina mlađa supruga Dubravka. Lijepoj magistri ekonomije Tony je prvu obljetnicu čestitao na Facebooku uz poruku: 'Sretna nam godišnjica, ljubavi moja.' Mnogobrojni prijatelji para zaželjeli su im sve najbolje, a Tony je ovime nastavio tradiciju javnih izljeva ljubavi jer je treću suprugu zaprosio preko jednog tjednika.

Ubrzo je uslijedilo vjenčanje u Las Vegasu, ali i ono u Dubravkinim rodnim Vinkovcima gdje je upriličeno veliko slavlje s tamburašima. Slavilo se i u Zagrebu, a tu su došli i kumovi mladenaca: Severina i PR stručnjak Davor Grgin.


Nakon 365 dana Tony i Dubravka slavili su nešto skromnije nego prvi put. Prvo su otišli na romantično putovanje u London gdje je Tony otišao zbog obveza u HTV-ovu showu 'The Voice'. Potom su u zagrebačkom hotelu Esplanade ugostili prijatelje, među kojima i Nikolinu Pišek sa suprugom Vidojem Ristovićem, a dobrog raspoloženja, smijeha i lijepih želja nimalo nije nedostajalo. 'Bila je to predivna večer u društvu dragih nam osoba', kazala je za tportal Dubravka Cetinski.

Dubravki je to prvi brak, a Tony iza sebe ima dva – u braku s Antonelom Butigan dobio je sina Christiana (17), a iz braka s Ivanom Nobilo ima četverogodišnju kćerkicu Piju.