NEUKROTIV JE

Četvrti bračni brodolom Garyja Oldmana

13.01.2015 u 15:59

Bionic
Reading

Braku je presudila prevelika razlika u godinama i različiti životni interesi. Poznat po tešku karakteru, Oldman je malo koju ženu uspio dulje zadržati pored sebe

Ni četvrti bračni pokušaj Garyja Oldmana (56) nije završio sretno. Nakon sedam godina braka, jazz pjevačica Alexandra Edenborough (36) podnijela je zahtjev za razvod braka od poznatog glumca.

Tim povodom inače šutljivi Oldman izjavio je: 'Alex i ja smo proveli nekoliko lijepih godina zajedno, no prevelika razlika u godinama bila je presudna u našem slučaju. Životni interesi postali su nam različiti. Alex želim svu sreću u životu, ostat ćemo dobri prijatelji.'

 


Prva supruga osobenjaka bila je danas vrlo cijenjena engleska glumica Leslie Manville s kojom ima jedno dijete. Nakon toga se zaljubio u Umu Thurman, no i taj je brak bio kratka daha. Prije no što je oženio Donyju Fiorentino s kojom je dobio dva sina, Oldman je imao burnu romansu s talijanskom glumicom Isabellom Rossellini.

Fiorentino je glumcu priredila pravu dramu tijekom razvoda optuživši ga za obiteljsko nasilje, a on nju za prevaru, rastrošnost, ovisnost o kokainu i brak iz koristoljublja.

'Moju strast i energiju ljudi često miješaju s bijesom', komentirao je svoj nagao karakter Oldman, koji se pola svog života borio s alkoholizmom.