'MOJA DRAGA PRIJATELJICA'

Selfie Dubravka Šimenca i Karamarkove djevojke

12.01.2015 u 13:15

Bionic
Reading

Proslavljeni vaterpolist Dubravo Šimenc u nedjelju navečer zajedno s brojnim simpatizerima bodrio je Kolindu Grabar Kitarović u izbornom centru tijekom neizvjesne izborne noći. U razgovoru za tportal.hr otkriva zašto je Kolinda njegov izbor te odakle seže prijateljstvo s Anom Šarić, djevojkom Tomislava Karamarka s kojom je snimao selfieje

'Bilo je jako lijepo, atmosfera je bila vrlo pozitivna i vesela. Malo se smirila euforija kada su rezultati išli u Josipovićevu korist. Sve je bilo kao prava utakmica pa se u zadnjim sekundama pokazalo vodstvo', sportski komentira Dubravko Šimenc.

Na pitanje zašto je Kolinda njegov izbor, kaže: 'Kolinda i ja smo na istoj valnoj duljini. Ja vjerujem u njih. Mislim da je novo vodstvo HDZ-a pokazalo želju za perspektivom i da nam može biti puno bolje. Idemo dalje. Ja moram vjerovati u to jer volim ovu zemlju', objašnjava nam Šimenc.

S obzirom na to da je na Facebooku tijekom večeri snimao selfieje s djevojkom Tomislava Karmarka Anom Šarić, pitali smo ga kakav je dojam ostavila na njega.

'Ana je moja draga prijateljica. Jako dugo se znamo jer je ona rodbina moje supruge', objasnio je Dubravko Šimenc.