TOPLO I RASKOŠNO

Nose li poznate Hrvatice pravo ili eko krzno?

10.01.2015 u 11:19

  • +13

Trendi bunde

Izvor: Pixsell / Autor: Promo/Instagram/Luka Stanzl/Tomislav Miletić

Bionic
Reading

Toplo, udobno i glamurozno uz dašak prestiža i zimski must have je tu! Ekološko ili pravo krzno, sasvim nevažno, naše poznate dame ni ove godine nisu odoljele omiljenoj raskošnoj bundi

Severina, Mirela Forić, Bojana Gregorić, Vanja Mamić, Nevena Rendeli i Jelena Perčin samo su neke od poznatih dama koje ovu zimu nisu dočekale bez udobne i tople bunde. I dok ih je većina spomenutih naslijedila od majke, neke su posegnule dublje u džep kako bi na debelim minusima zablistale u punom sjaju. Mirela Forić se primjerice ogrnula bundom marke Valentino dok se neke Hrvatice šminkaju u bundama domaćih dizajnera.

'Jesam prijateljica životinja, ali imam nekoliko bundica. No samo jedna je prava i to ona koju sam naslijedila od svoje mame. Ne bih nikada kupovala pravo krzno. Mislim da bi svaka žena trebala imati bundu, ali bilo bi poželjno da je ona od umjetnog krzna. Neću osuđivati nikoga, ali pored kvalitetnih umjetnih materijala ipak ne bismo trebali mučiti živa Božja stvorenja', rekla nam je Bojana Gregorić, čiju najnoviju ljubičastu bundu od ekološkog krzna potpisuje zagrebačka dizajnerica Greta Gudelj.

HTV-ovka Nevena Rendeli sivu je bundu od pravog krzna također naslijedila od mame, a glumica Jelena Perčin svoju je bundu od nerca naslijedila od bake. 'Riječ je o bundi moje none. Stara je nekoliko desetljeća. Takve se bunde više ne rade i više se ne mogu kupiti. To je vječan komad, a ne mogu vam ni objasniti koju sentimentalnu vrijednost ima za mene', rekla nam je Jelena.

Mnoge poznate dame imaju svoje načine na koje doći do skupocjenih komada, a da zaobiđu dućane u kojima su oni po nekoliko puta skuplji.