RAT S MASNIM STANICAMA

Anica Kovač: Imala sam 106 kilograma

31.12.2014 u 10:20

Bionic
Reading

Nekadašnja prva pratilja Miss svijeta, danas poduzetnica i mama, Anica Kovač u svojoj 39. godini priželjkuje proširenje obitelji te priznaje da od posljednje trudnoće još uvijek vodi rat s masnim stanicama

Tko bi pomislio da misica koja je od svih hrvatskih predstavnica na izboru za Miss svijeta imala najviše uspjehavodi borbu s kilogramima. Ona iskreno priznaje da još uvijek skida višak kilograma.

In Magazin donosi kako jedna od najljepših Hrvatica topi masne naslage na trbuhu, a u intervjuu je iskreno progovorila o korekciji grudi te se povjerila da je u posljednjoj, trećoj trudnoći imala 106 kilograma.


'Osim grudi, nisam ništa drugo korigirala. Nije bilo potrebe. U trudnoći se jako puno udebljam, tako sam u zadnjoj imala 106 kilograma', rekla je Anica za In Magazin koja poput lavice brine o svoje troje djece Leticiji, Marku i Viktoriji te dodaje da si ne dopušta previše ih razmaziti.

Anica priželjkuje prinovu u obitelji, a iako joj je dnevni raspored pretrpan obvezama, lijepa poduzetnica pronalazi vremena i za humanitarni rad o kojem ne priča na sva zvona.

U vrlo iskrenom intervjuu dodala je da vrlo osjetljiva na nepravdu te da se često zna rasplakati.