KATIE HOLMES:

'Ne znam jesam li se odmakla od 'Dawson's Creeka'

27.12.2014 u 13:39

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes ne poriče da ju je serija 'Dawson's Creek' proslavila i da se često spominje uz njeno ime, no nije joj nimalo žao što je u njoj glumila

'Ne zadržavam se na starim uspjesima. Jednostavno idem dalje. Takva sam. Ne razmišljam o tome, već jednostavno idem dalje', Katie Holmes je komentirala svoju ulogu u seriji 'Dawson's Creek'.

Iako je od završetka serije 'Dawson's Creek' prošlo već deset godina, mnogi ljudi su i danas njeni strastveni obožavatelji. Čak i sama Katie Holmes nije sigurna je li se odmakla od tog uspjeha, piše Bustle

'Ne znam jesam li nadišla 'Dawson's Creek', no nije me ni briga. Odlično sam se provela tijekom snimanja i uistinu je lijepo biti dio nečega što je dotaklo toliko ljudi. Također nam je svima otvorilo mnoga vrata u poslu. Zapravo, ne možete tražiti više od toga', rekla je Katie Holmes.


Katie Holmes dodaje kako sama i nije posebno ambiciozna, već savjesno obavlja svoj posao, no nakon toga ide kući jer ima druge interese i voli različita iskustva. Glumica je svjesna koliko je njena karijera zahtjevna i kaže kako postoje razdoblja kad ne stigne razmatrati sve ponude koje joj stižu, no i podjednako 'sušna' razdoblja kad uopće nema posla.

Glumica zaključuje kako u poslovnom životu ne bi ništa mijenjala jer se sviđala sama sebi kad je imala 20 godina, no sretna je što joj je u karijeri sve ispalo kako jest.