VESELO ZA BLAGDANE

Kako će izgledati Božić u domu Monike Mamić?

24.12.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Sve je spremno za Božić u obitelji Monike Mamić, a televizijska voditeljica tportalu je otkrila kako će ga dočekati ona i suprug Mario te kojim će darovima ove godine razveseliti sinove ispod bora

Božićno vrijeme najdraže je razdoblje televizijskoj voditeljici Moniki Mamić (32), a svake godine čeka ga s velikim nestrpljenjem. Već tradicionalno ona i suprug Mario kupuju božićno drvce dan prije Badnjaka. 'Nisam jedna od onih koji kite drvce prije Božića. Volim to napraviti na sam Badnjak u ugodnoj atmosferi, zajedno s ostalim članovima obitelji', rekla nam je Monika, dodajući da božićno jutro započinje odlaskom na misu.

'Dok sam bila mlađa, odlazila bih na polnoćku, ali sada kad sam mama, idemo svi zajedno na božićnu misu', kaže voditeljica, a upitali smo je i koji pokloni će se ispod bora naći za njezine mezimce – dvogodišnjeg Jakova i šestogodišnjeg Josipa. 'Najradije bih im kupila pidžamu ili čarape. Ali uzela sam im igračke i poneku čokoladu.' Na blagdanskoj trpezi Mamićevih naći će se mnoštvo specijaliteta, a neke će napraviti i Monika.


'Svi ćemo se uključiti u kuhanje. Najbolja sam u pravljenju različitih juha dok za kolače i nisam nešto pretjerano zainteresirana jer ih ni ne volim jesti', kaže Monika.

Ovogodišnje blagdane provest će u Zagrebu dok će suprug i stariji sin Josip nakon Nove godine nekoliko dana uživati u skijanju.