JAKO SLATKO

Vrući poljubac slavnog para pred 19.000 ljudi

21.12.2014 u 13:28

Bionic
Reading

Novopečeni roditelji Mila Kunis i Ashton Kutcher uhvaćeni su u poljupcu na NBA utakmici LA Lakersa i Oklahoma Thundera koju je gledalo 19.000 ljudi

Poljubac para uhvaćen je na Kiss Camu, ljubavnoj kameri koja snima parove u publici. Inače, nije običaj hvatati slavne parove na ljubavnoj kameri, no Mila i Ashton očito nemaju ništa protiv toga jer su i početkom godine, u ožujku izmjenjivali nježnosti kad ih je kamera snimila na utakmici Lakersa, i to na opće oduševljenje publike.

Osim njih dvoje, dosad su na Kiss Camu poljupce izmijenili Justin Timberlake i Jessica Biel, bivši američki predsjednik George H. W. Bush i supruga Barbara, kao i aktualni predsjednički par Barrack i Michelle Obama.

Ovo je bio jedan od prvih izlazaka slavnog para nakon što su prije dva i pol mjeseca postali roditelji malene Wyatt Isabelle. Mila je na utakmici pokazala vitku figuru u uskim trapericama i ležernoj majici, a vidljiv je bio i privjesak na lančiču s velikim slovom W.

Na gostovanju kod Ellen DeGeners Ashton se nedavno pohvalio da je Mila najbolja mama na svijetu. 'Divno je biti otac, no najbolje od svega je to što imam predivnu partnericu Milu. Svaki dan idem na posao, a kad se vratim kući, ona je jednostavno sjajna i čini se kao da je sve prošlo u najboljem mogućem redu. Iako znam da joj sigurno nije bilo lako, nikad se ne žali, to je za ne povjerovati. Ona je nevjerojatna', pun je riječi hvale za svoju odabranicu slavni glumac.