U ČAST ANI RUKAVINI

Zagreb večeras velikim koncertom slavi život

22.12.2014 u 12:13

Bionic
Reading

Zagrebački glavni Trg večeras će ugostiti naše estradnjake na tradicionalnom humanitarnom koncertu 'Želim život'. Uključiti se možete i sami pozivom na broj 060 9000

'Beskrajno volim život i ljude, znam i imam za koga živjeti. Ponekad mi se čini da mi ni 100 godina ne bi bilo dovoljno da učinim sve što je onaj na nebu namijenio za mene. Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi - želim život', napisala je na svom blogu prije osam godina novinarka Ana Rukavina (29) koja je preminula od leukemije.

Njoj u čast, večeras će se na zagrebačkom glavnom Trgu održati deveti humanitarni koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina koja će se tako zahvaliti svim građanima što su svojim donacijama pomogli njihovom radu.


Svojim će pjesmama Zagrepčane i njihove goste zabavljati Giuliano, Halid Bešlić, Psihomodo Pop, Ivan Zak, Opća opasnost, Maja Šuput, Boris Novković, Hari Rončević, Adastra, Jasmin Stavros, Metessi & Zvijezde, Đani Stipaničev, Neda Ukraden i Lana Jurčević. Spektal će voditi Mia Kovačić, Dorijan Elezović, Romina Knežić, Petar Pereža, Igor Mešin i Rene Bitorajac, a moći će se pratiti na programu Nove TV.

'Često se odazivam humanitarnim akcijama i uvijek mi je drago što mogu pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Veselim se što ću vidjeti staru ekipu i što ćemo zajedničkim snagama prikupljati novac', rekao je Giuliano u razgovoru za tportal pozvavši sve čitatelje da večeras zovu telefonski broj 060 9000.