ROBERT VS. NIKOLA

Oni su zamutili pamet Severini i Rozgi

17.12.2014 u 11:46

  • +5

Frajeri

Izvor: tportal.hr / Autor: Miodrag Marković/John Pavlish

Bionic
Reading

Robert Batarila i dvije godine stariji Nikola Šoć doživjeli su slavu preko noći jer su uljepšali spotove najuspješnijih dama na estradi. Jedan je doživio slavu zbog Severinina spota 'Generale', a drugi zbog novog spota Jelene Rozge 'Tsunami'

Još nije prošlo ni tjedan dana, a nove pjesme Jelene Rozge (37) i Severine (42) na YouTubeu se već polako bliže milijunskom pregledu. I dok su se društvene mreže užarile komentarima o 'Tsunamiju' i 'Generalu', pažnju nježnijeg spola privukla su dva ljepotana iz spota pa se pitanje čiji je frajer bolji – Rozgin ili Sevin - uskoro počelo nametati samo od sebe.


Roberta Batarila (25) i dvije godine starijeg Nikolu Šoća iznenadni nalet obožavateljica ne iznenađuje. Smiju se i kažu da samo rade svoj posao. Rođenom Vukovarcu Robertu valjanje u krevetu s Rozgom nije nimalo teško palo, baš kao ni snimanje vrućih seksi scena. 'Bio sam počašćen i mislim da bi se svatko volio naći u mojoj koži. Jelena je baš jednostavna i humoristična', kaže student ekonomije pred kojim je uskoro obrana diplome. Modelingom se bavi već pet godina, a iako privatno ne sluša glazbu kakvu pjeva Rozga, to mu nije zasmetalo pa je rado cijeli dan proveo na snimanju 'Tsunamija' pokazujući mišiće i isklesano tijelo. Djevojku, kaže, nema, a privlače ga one koje fizički dobro izgledaju pa tako na curi prvo primijeti osmijeh, a potom oči. 'Prilazim im na prijateljski način i kroz zafrkanciju, bez nekih seljačkih uleta', govori Robert.

Osmijeh i oči ono su što na djevojkama prvo primijeti i crnogorski glumac Nikola Šoć. Trenutačno je slobodan, a donedavno je bio u vezi s glumicom Teodorom Miljković. 'Djevojku nemam već nekoliko mjeseci, raskinuo sam trogodišnju vezu. Volim lijepe i pametne djevojke koje vole dobru glazbu, filmove, putovanja i život. Baš kao ja', kaže Nikola kojeg smo gledali u regionalnom 'Survivoru' gdje je dogurao do finala, a svoje glumačke sposobnosti pokazao je u seriji 'Budva na pjeni od mora'.

'Modelingom sam se bavio nepunih godinu dana, no prestao sam prije skoro pet godina. Nisam se pronašao u tome jer mi je draža gluma', rekao nam je Nikola koji je uživao snimajući sa Severinom.

'Bilo je fenomenalno! Drago mi je što sam imao čast sarađivati s njom jer mislim da je trenutno na samom vrhu glazbene scene na ovim prostorima. Dok nismo snimali, pričali smo o uobičajenim svakodnevnim temama. Nije zapravo bilo previše prostora za priču jer smo morali raditi. Sve u svemu, ostavila je sjajan dojam na mene. Prelijepa je, zanimljiva i opuštena, a osim toga ima i sjajan smisao za humor, što mi se jako sviđa kod nje', govori Nikola za čije je skladno tijelo zaslužna teretena čiji je čest gost. A kad ne vježba, onda, kaže, najčešće čita, gleda filmove ili igra igrice.