S PARTYJA SERIJE 'NOVINE'

Znakovita poruka Nataše Janjić Leoni Paraminski

11.04.2016 u 15:55

Bionic
Reading

U zagrebačkom noćnom klubu Super Super u subotu je održan završni party nakon što je pala posljednja klapa HRT-ove dramske serije 'Novine'. Na partyju su se zabavljali brojni gosti i glumci, a među najveselijima bile su glumice Sandra Lončarić Tankosić i Nataša Janjić, koja je fotografiju s tuluma podijelila na društvenim mrežama te ispod nje u dirljivoj posveti otkrila glumici Leoni Paraminski, koja posljednje dvije godine živi u Americi, kome najviše nedostaje

'Opustili smo se, dobro zabavili i isplesali. Baš su nam priredili odličan party', rekla nam je Sandra Lončarić Tankosić, a sa snimanja serije 'Novine', koju je režirao Dalibor Matanić, nosi samo najljepša iskustva jer je kroz nju otkrila kako funkcionira svijet novinarstva.

Glumica se na zabavi upriličenoj povodom završetka snimanja serije najviše družila s kolegicom Natašom Janjić, a ona se zajedničkom fotografijom pohvalila na svom Instagramu. Jedan od komentara uputila joj je Leona Paraminski.

'Pusu vam šaljem! Divne ste! Pozdravi puno Sandru', napisala je Leona.

'Leonice, vrati se, hrvatsko glumište te treba!', odgovorila joj je Nataša Janjić. U dirljivoj posveti poručila je da joj fali, da uživa u radu i da je ovdje sve isto. Leona joj je pak uzvratila pozivom u Ameriku. Naime, ona i suprug Tin Komljenović posljednje dvije godine žive u Santa Barbari.

Ljubav na najjace! ??#sisters #brothers #photobomb #party #actresslife

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on