WILLIAMS VS. PAGE

Zbog čega ratuju dva slavna glazbenika?

14.01.2015 u 17:40

Bionic
Reading

Zbog renoviranja kuće vrijedne nekoliko milijuna funti u zapadnom Londonu Robbie Williams se sukobio sa svojim susjedom, gitaristom Led Zeppelina

Bivši pjevač Take Thata na ratnoj je nozi sa susjedom Jimmyjem Pageom!

Page strahuje da bi građevinski radovi mogli oštetiti njegovu kuću, pa sad na sve načine pokušava blokirati predloženi plan renovacije, piše The Telegraph

Williams je luksuznu kuću sa 46 soba kupio za 17,5 milijuna funti nakon smrti svog bivšeg vlasnika, pokojnog redatelja Michaela Winnera, 2013.

Page pak živi u susjedstvu od 1972. te se žestoko bori za očuvanje dijela povijesti. Njegovu kuću je projektirao viktorijanski arhitekt Williams Burge.

Williams (40) i njegova 35-godišnja supruga Ayda Field ranije su prijavili plan za renovaciju, no Page je prosvjedovao kod načelnika općine kako bi se zaustavila gradnja.

'Iznimno sam zabrinut i mislim da će ovi najavljeni radovi izazvati vibracije i moguća strukturna oštećenja moje kuće', rekao je Page dodavši kako najavljena renovacija uključuje novi prozor koji će imati pogled na njegov vrt.

Dodao je da bi većina vanjskog dijela izvorne zgrade trebala ostati netaknuta te je treba smatrati svetinjom. Page je kazao da planira pozvati predstavnike općine kako bi izvršili punu i pravilnu procjenu situacije.