NA LJETNOJ POZORNICI

Zatvoren jubilarni Supetar Super Film Festival

15.07.2013 u 15:24

Bionic
Reading

Na ljetnoj pozornici, koja je svake večeri bila dupkom puna, publiku su još jednom pozdravili Petar Trebotić, direktor festivala i Milana Martinović, producentica. Program zatvaranja započeo je projekcijama filmova s radionice koju su vodili Ivana Todorović i Zlatko Zlatković o tradicionalnoj bračkoj kuhinji i NeSSFFie, mitskom biću koje plovi vodama Bračkog kanala

Program se nastavio projekcijom filma 'Neznanac ljubavi' u kojem redatelj Wolfram Huke prati vlastite ljubavne pokušaje koji uglavnom završavaju neuspjehom. Priča je to o otuđenju suvremenog doba, a u razgovoru s redateljem nakon projekcije brojni su mu posjetitelji predložili da se konzultira s apsolutnim hitom festivala - 'gangsterom' Nedjeljkom Babićem, koji je publiku prethodnog dana bacio u delirij.

Naposljetku, prikazani su filmovi 'Kralj' Dejana Aćimovića te 'Lastovski fumari' Branka Ištvančića koje je za festival odabrao Đelo Hadžiselimović. Film 'Lastovski fumari' predstavio je sam redatelj, koji je u razgovoru s publikom otkrio kako ga privlače male i zatvorene sredine poput Lastova te kako svaki od naših otoka krije mnogo zanimljivih priča. Kao i svake večeri, zabava se nastavila u klubu Havana, gdje je posjetitelje zabavio otočki rock sastav Kopito

Na ljetnoj pozornici, koja je svake večeri bila dupkom puna, publiku su još jednom pozdravili Petar Trebotić, direktor festivala i Milana Martinović, producentica. Program zatvaranja započeo je projekcijama filmova s radionice koju su vodili Ivana Todorović i Zlatko Zlatković o tradicionalnoj bračkoj kuhinji i NeSSFFie, mitskom biću koje plovi vodama Bračkog kanala.

Ovogodišnji festival ostat će zapamćen po rekordnoj posjećenosti, ali i rekordnom broju gostiju, koji hvale gostoprimstvo festivalskog tima i stanovnika Supetra. Dobitnik nagrade publike bit će objavljen sljedećeg tjedna, budući da se ovogodišnje glasovanje odvija putem službene web stranice festivala.