EMILIJA OTVORENO

'Zadržala sam prezime jer mi je Kokić Kokot bilo presmiješno!'

21.06.2015 u 07:55

Bionic
Reading

Pjevačica je godinu i pol dana u braku sa spikerom Miljenkom Kokotom, a u razgovoru za tportal otkriva čime ju je osvojio i zašto je odlučila zadržati svoje prezime

U listopadu ove godine jedina hrvatska pobjednica na Eurosongu obilježit će drugu godišnjicu braka sa spikerom HTV-a Miljenkom Kokotom (50).

'Nakon vjenčanja mi se sve promijenilno na bolje. Gradimo naš odnos onako kako smo ga i zamislili. S jako puno poštovanja, ljubavi i razumijevanja. Komuniciramo o svemu. Meni je Miljenko najbolji prijatelj', kazala nam je Emilija Kokić (47) koju smo zatekli u Vodicama na CMC festivalu.

'Najveća mi je fora bila kad sam pročitala jedan komentar da sam pala na njegovu spiku pošto je on spiker. No, osvojio me prvenstveno kao čovjek, jer je dobronamjeran, pozitivan, inteligentan, duhovit, šarmantan… Ima jako puno kvaliteta kojima se uvijek iznova divim. A da se njega pita živjeli bismo u Zadru i sutra bi se preselio. Nevjerojatno mi je koliku ljubav kao kontinentalac ima prema moru, hrani i Dalmaciji', priča nam Emilija.

Nakon vjenčanja prijatelji su se šalilili s Emilijom na račun prezimena, što je i njoj bilo simpatično.

'Ipak sam odlučila zadržati svoje prezime jer mi je Kokić Kokot bilo presmiješno. Emilija Kokić Kokot. Mislim stvarno!', smije se Emilija koju jako veseli rad u vlastitoj glazbenoj školi s obzirom da u njoj ima mnoštvo talentiranih pjevača kojima rado dijeli pjevačke savjete.