ASHLEY GREENE:

Za mene će se tek čuti

15.12.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ashley Greene, koja u sagi 'Sumrak' igra nježnu vampiricu Alice, u kratkom se roku nametnula uz glavnu trojku, Kristen, Roberta i Taylora, kao javnosti i medijima najzanimljivija glumica iz tog popularnog vampirskog filmskog serijala

U ovom trenutku mlada glumica nema previše vremena za ljubav, ali kaže da joj to uopće ne smeta.

'Teško je održavati veze u showbusinessu jer morate biti svim srcem u ovom poslu i neprestano se dokazivati. Konkurencija je ogromna, pa ako niste 100 posto predani glumi, lako će vas netko zamijeniti. Zato ako želim biti s nekim, razlog mora biti jako dobar', priča Ashley.

Zgodna glumica kaže da joj je bilo žao zbog završetka snimanja sage.

'Super je stvar da zanimanje fanova nije opadalo svih tih godina. Upravo suprotno! Svi su bili tako uzbuđeni zbog finalnog filma. Mislim da je to zbilja kul', kaže.

Za Seventeen je Ash ispričala da joj u ovom trenutku ne smeta to što je solo jer joj je karijera na prvom mjestu. A gdje se vidi za nekoliko godina?

'Ne mislim tek tako nestati iz filmskog svijeta. Za mene će se tek čuti. Mislim da sam tek krenula na svoj put ka vrhu. Želim ostvariti što više dobrih uloga i dokazati se kao glumica. Naravno, želim osvojiti Oscara i Emmy jednog dana', rekla je Ashley Greene, koja se najviše zbližila na setu s Kellanom Lutzom koji glumi Emmetta.