SJAJAN NASTUP MADONNINOG PRODUCENTA

Vrući Martin Solveig u Culture Clubu Revelin

06.07.2012 u 11:12

Bionic
Reading

Sjajni Martin Solveig dvadeset deveti na rang ljestvici DJ Mag Top 100 u 2011. veličanstvenim sinoćnjim nastupom u Culture Cubu Revelin uveo je dubrovačku publiku u središnji dio serije velikih DJ nastupa koji su Dubrovnik svrstali među ljetne hit destinacije za noćni provod

Pravog imena Martin Laurent Picandet, ovaj francuski DJ elektronske glazbe i producent iz Pariza odrastao je pjevajući u crkvenom zboru i učeći klasičnu glazbu, sa 13 godina počeo je zabavljati vršnjake, da bi prvi put nastupio već u dobi od osamnaest godina u poznatim pariškim klubovima. Godine 2002., izdavanjem albuma 'Sur la Terre' svrstao se među nove nade francuske elektronike.

Svjetsku slavu donio mu je album 'Hedonist', treći po redu na kojem se našao i megahit 'Jelousy'. Dokaz njegove velike uspješnosti jest nedavno završen rad na novom albumu pop kraljice Madonne MDNA' te je Solveig je u Dubrovnik stigao nakon nastupa na Madonninim koncertima u Berlinu, Koppenhagenu i Goteborgu, koji su dio ljetne turneje na kojoj ova megazvijezda predstavlja svoj novi album. Martin Solveig je u svojstvu producenta sudjelovao u izradi albuma, a na turneji nastupa kao DJ.

Više od dva milijuna prodanih ploča, senzacionalni hit – singl 'Hello' koji je na You Tubeu pogledao više od 60 milijuna ljudi i niz ostalih hitova kojima je stekao popularnost, bili su najbolja preporuka za odličan provod uz svjetsku DJ atrakciju sinoć u Dubrovniku.

U četvrtak se u Culture Clubu Reveli plesalo do zore, uz Solveigove hitove 'Hello', 'Ready To Go', 'Big In Japan' i 'The Night Out' u kojima surađuje s kanadskim electro pop bendom Dragonette, Keleom Okerekeom, vokalom grupe Bloc Party i pjevačicom Sunday Girl sa svog albuma 'Smash' izdanog prošle godine kojim je osvojio svjetske top-liste. Mlada publika koja prati rad ovog francuskog majstora elektronike oduševljena i videospotovima koji izlaze iz njegove radionice i u kojima do izražaja dolazi njegova neobična kreativnost.

Promovirajući posljednji album 'Smash', lansirana je serija videospotova među kojima ističemo priču o teniskom meču s Bobom Sinclairom snimljenu uživo za vrijeme trajanja prestižnog turnira Roland Garros, kao i spot snimljen u jednom kadru na nogometnom stadionu Stad de France 29. ožujka uoči nogometnog dvoboja Francuska – Hrvatska.

Topla ljetna noć, vrući elektro ritmovi, rasplesani posjetitelji, atraktivan light show, vrhunske plesne točke, začinili su atmosferu jednog od najboljih ljetnih partyja u dubrovačkom Culture Clubu Revelin. Bilo je pravi užitak sa stotinama mladih kako Dubrovčana tako i gostiju iz cijelog svijeta opustiti se i zabaviti uz sjajnog DJ-a, hitmejkera, majstora francuske elektronike, jednog od najpopularnijih među DJ-evima koji će ovoga ljeta nastupiti u Revelinu.