'DOBRO JUTRO, HRVATSKA'

Vraćaju se Fodor i Grga, ali bez Vlatke Pokos!

23.03.2016 u 17:47

Bionic
Reading

Nakon nekoliko dana nagađanja, danas je konačno potvrđeno tko je u novom voditeljskom timu HTV-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Nakon 16 godina na HTV se vraća Ljudevit Grgurić Grga, a uz njega tu je i Mirko Fodor koji je posljednji put tu jutarnju emisiju vodio 2014. Uz sadašnji tim - Davora Meštrovića, Karmelu Vukov-Colić i Jelenu Paić - pojačanje je i Ljiljana Vinković

Odluka je danas konačno pala: novi voditeljski tim 'Dobro jutro, Hrvatska' čine Ljudevit Grgurić Grga, Mirko Fodor, Davor Meštrović, Ljiljana Vinković, Jelena Paić i Karmela Vukov Colić. Iako se šuškalo da će se na male ekrane vratiti Vlatka Pokos, kocka nije pala u njezinu korist. Sretan zbog povratka na HTV nakon dugih 16 godina je Ljudevit Grgurić Grga, koji je davno u timu s Fodorom vodio najgledaniju zabavnu emisiju HRT-a 'Sedmu noć'.


Ljudevit Grgurić, Ljiljana Vinković, Davor Meštrović, Jelena Pajić i Mirko Fodor

'Velika je čast kad vas pozovu natrag nakon 16 godina. Iznenadio me poziv, naravno ugodno. Veseli me jako povratak. Drago mi je što se nije zaboravilo kako smo prije dva desetljeća u 'Sedmoj noći' bili zlatni voditeljski trio Mirko, Vlatka i ja. Nažalost, Vlatka Pokos nije ponovo s nama na HTV-u', rekao je Ljudevit Grgurić Grga za tportal.


Ljudevit Grgurić Grga


Mirko Fodor i Vlatka Pokos devedesetih su bili voditelji 'Sedme noći'

Zadovoljan povratkom u emisiju koju je vodio dugih 20 godina je i Mirko Fodor:
'Ako je istina i ako je odluka konačna, onda sam itekako zadovoljan i sretan. Dugo sam bio voditelj te emisije da me ne bi radovalo što sam ponovo u voditeljskoj ulozi', rekao nam je Fodor.

'Sedma noć'