NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert grupe Combichrist

12.11.2014 u 08:35

Bionic
Reading

U sklopu promocije najnovijeg albuma znakovitog imena 'We Love You' Combichrist će održati nastup u popularnoj zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu, 15. studenoga. Nije zgoreg reći da je Norvežanin Andy još jednom oduševio publiku novom dozom plesnih hitova koji dolaze zapakirani u šesti studijski album.

Od suradnje s različitim glazbenicima poput već spomenute podrške na Rammsteinovim nastupima diljem Europe i SAD-a, pa do skladanja glazbe za velik broj filmova i video igara, Combichrist neumoljivo korača stazom koja im je već odavno priskrbila status kultnih umjetnika koji uspješno spajaju underground i mainstream utjecaje. S ponešto izmjenjenim i osvježenim zvukom, dečki trenutačno odrađuju niz europskih ljetnih festivala, a uskoro slijedi velika turneja koja će pokrivati većinu američkog kontinenta. Bend na jesen ponovno stiže u Europu, a samim time i u Hrvatsku.

Podsjetimo da je sastav 2009. održao moguće najkaotičniji koncert ikada zabilježen u kultnom klubu Aquarius te pri tome u potpunosti napunio dvoranu vjernim obožavateljima. Sličan scenarij se ponovno i u ožujku 2010. kada je ispred 13 tisuća ljudi u zagrebačkoj Areni Combichrist nastupio u svojstvu predgrupe spektakularnom Rammsteinu. Godina 2011. nije bila iznimka, a sada već bivši Boogaloo postao je poprištem audio-vizualne destrukcije koja je i najkonzervatnije fanove natjerala na kaotčno plesanje.

Poznati američki sastav William Control potvrđen je kao ekskluzivna predgrupa

Catalyst Infection William Control je alternativni elektronski projekt Williama Francisa, glazbenika s trenutačnom adresom u američkom gradu Seattleu. Iako se radi o sastavu pokrenutom 2008. godine, William nije nepoznat široj publici - moderni emo punk sastav Aiden već je proslavio gore spomenutog frontmena. U obzir svakako treba uzeti da William Control ipak posjeduje posve drugačiji zvučni obrazac - mnogo mračniji i orijentiran ka synthpop vodama.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja 2x1 ulaznicu za koncert!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 14. studenoga.

Po jednu ulaznicu su osvojili:

Katarina Stojanović
Davor Mikolčić