NAGRADNJAČA

Vodimo vas na doček Nove godine u Posh Fantasy Bar!

02.01.2013 u 09:30

Bionic
Reading

Posh Fantasy Bar i tportal.hr ostvaruju sve vaše fantazije! Sudjelujte u našoj nagradnjači i dočekajte Novu godinu dotjerani kao zvijezda, u haljini jednog od najcjenjenijih hrvatskih dizajnera, Krie Design Kristine Burije!

Tradicionalni doček Nove godine u Poshu je mjesto lude zabave! Klub će ove godine biti originalno uređen u stilu popularnog crtića 'Transilvanija', jer mi smo Poshylvanija, uz fantastičnu ponudu hrane i pića za samo 299 kn, open bar all inclusive, dvije minute od Trga bana Jelačića, uz najljepši vatromet , četiri DJ-a, dva floora, dvije različite vrste glazbe (house i R'n'B).

Welcome to hotel Poshylvanija Posh club, raskošni resort s pet zvjezdica gdje se sva čudovišta i njihovi frendovi mogu najluđe i najotkačenije zabavljati izolirani od normalnog svijeta i normalne zabave uz neke od najpoznatijih svjetskih čudovišta, a za njih vrte glazbu čudovišni:
DJ MAIN FLOOR: ČUDOVIŠni DJ CHILL, DJ TOXIC, DJ LUDVIG
Second floor surprise.

Ulaz uključuje:
Karta 299,00 Kn
- DRINK all night ALL INCLUSIVE
- FINGER FOOD all night
- PJENUŠAC U PONOĆ

VIP STOLOVI 499,99 KN
uključuje :
- DRINK all night, ALL INCLUSIVE
- catering all night on table
- Vip tretman
-osobnog konobara

Rezervacije i kupnja karata na šanku POSH FANTASY BARA.

POSH FANTASY BAR
Teslina 7
ZAGREB
tel/fax 2347 -173
mob 098 220909


Za svoje smo čitatelje pripremili dvije VIP karte za doček Nove godine i atraktivnu haljinu za doček Krie Design Kristine Burije! Zabljesnite u novogodišnjoj noći!

Dvije ulaznice i haljinu je osvojila Marina Bogunović.