KATARINA RAUTEK

'Vjenčanje? Možda, kad djeca malo porastu'

18.12.2014 u 12:59

Bionic
Reading

Pjevačica ET-ja niže nastup za nastupom unatoč tome što je rodila prije samo mjesec i pol dana. Na zlobne komentare se ne osvrće i kaže da to radi jer od nečega mora živjeti

Kćerkicu Gabrielu rodila je prije mjesec i pol dana, a Katarina Rautek (30) već radi punom parom, baš kao i nakon prve trudnoće. 'U današnje vrijeme žena uistinu treba imati hrabrosti da bude majka. Kažem to prvenstveno zbog novca jer su se vremena potpuno promijenila. Vratila sam se na binu jer moram prehraniti djecu! I moram kazati da me ljute zlobni komentari kad mi netko kaže kako sam se tako rano nakon porođaja mogla vratiti pjevanju', rekla nam je pjevačica ET-ja koja je radila sve do sedmog mjeseca trudnoće.


Dok je nosila kćerkicu koju je dobila s Krešimirom Svitlanovićem (31), voditeljem zagrebačkog kluba Gallery, Katarina se udebljala 14 kilograma. No odmah nakon porođaja uspješno je vratila staru liniju zahvaljujući ponajviše genetici, ali i vježbanju.

'Čim mi Gabriela poraste, počet ću intenzivnije trenirati. Još je malena, no vesela je curica. Dominik je malo i ljubomoran, prvi je dan bio u šoku, a sada se već naviknuo na nju. Uredno je dođe poljubiti i legne pokraj nje', kaže pjevačica koja o vjenčanju s Krešimirom ne razmišlja. 'Možda jednog dana, kad djeca malo porastu', zaključila je.