NA N1 TELEVIZIJI

Vitaly Zdorovetskiy: 'Nikad ne želim odustati. Neuspjeh nije opcija'

24.11.2015 u 17:27

Bionic
Reading

Po dolasku u Hrvatsku, velika svjetska komičarska zvijezda Vitaly Zdorovetskiy gostovao je s Matejem Lončarićem, voditeljem kanala JoomBoos, u emisiji 'Pressing' gdje je o svojim šalama i uspjehu na YouTubeu razgovarao sa Sašom Cvetojevićem. Svoj talent za zbijanje šala dokazao je i uživo u studiu N1

Jedan od najpoznatijih autora YouTube psina, tzv. 'prankova', gostujući u 'Pressingu' Saše Svetojevića na N1 televiziji, među ostalim je ispričao koliko je puta zbog svojih šala završio u zatvoru.

'Mislim da sam bio osam ili devet puta. Nikad me nisu osudili. Odem u zatvor i nikad me ne osude, samo me žele zaustaviti, ali nikad ne uspiju', otkrio je Vitaly. Neki njegovi prankovisu prilično loše završili. 'Jedančovjek mi je razbio mobitel, ali uspio sam pobjeći. Bio sam na uvjetnojkazni tri mjeseca. Taj je čovjek kasnije doznao da sam popularan pa sadželi biti u mojim videima. Nisam to prihvatio', rekao je.

Prisjetio se i svojih početaka, kada je najprije bio skateboarder te se okušao u porno industriji, a do današnjeg statusa i svjetske slave došao je, kaže, nakon šest, sedam mjeseci.
'Kada sam počeo, imao sam 60 preplatnika i mislio sam da to nije za mene. Htio sam odustati, ali sam pokušao još jednom. Snimio sam jedan viralni video i dobio tisuće pretplatnika. Nisam ni znao da se tako može zaraditi. Radio sam to iz zabave. Mnogi to rade sad zbog novca. Oni nemaju talenta. YouTube je samo odskočna daska za moju filmsku karijeru', kaže.

Pričao je i o tome kako je njega nasamario prijatelj koji ga je natjerao da misli da spava s njegovom majkom.
'Bio sam pijan i vratio se kući kada sam ih zatekao, ali duboko u sebi znao sam da on to ne bi učinio. Ipak mu se sada želim osvetiti. Mislim da će to biti dobro', izjavio je. Otkrio je koje su njegove krajnje granice u snimanju pranka i što namjerava raditi u budućnosti, a tijekom emsije napravio je smicalicu za Sašu Cvetojevića koji je nasjeo na njegovu šalu.