NIJE MOGLA IZDRŽATI

Victoria Beckham prekršila kraljevski protokol

29.12.2016 u 09:24

Bionic
Reading

Britanska dizajnerica Victoria Beckham primit će odličje Časnika Reda Britanskog Carstva (OBE) od kraljice Elizabete II, no uoči primanja napravila je velik gaf. Svi nominirani su dobili striktne instrukcije da čuvaju informacije o primanju odličja, no Victoria to nije poštovala te se izbrbljala prije vremena

42-godišnja bivša Spice Girls izjavila je da je presretna i počašćena time što će je kraljica odlikovati za njezine zasluge u modnoj industriji te za njezin humanitarni rad.

Od britanskog premijera primila je 'strogo povjerljivo' pismo u kojem je navedeno da mora čuvati tajnu do same ceremonije dobivanja odličja, kakvo je od kraljice Elizabete II dobio i njezin suprug, nogometaš David Beckham 2003. godine. Međutim, gospođa Beckham nije mogla šutjeti te je otkrila vijest svojoj obitelji, 41-godišnjem suprugu i djeci, Brooklynu, Romeu, Cruzu i Harper za vrijeme odmora na Maldivima. Time je prekršila strogi protokol, što je razljutilo odbor za dodjelu odličja.

'Njezino kršenje protokola potaknulo je pitanje zaslužuje li gospođa Beckham uopće to odlikovanje jer je njezin potez diskreditirao sustav dobivanja odličja', ljuti su iz odbora za dodjelu.

Victoria je proglašena UN-ovom ambasadoricom dobre volje 2014. godine. Od tada je ambasadorica humanitarne organizacije UNAIDS, koja se brine za osobe oboljele od AIDS-a.


Osim što se od 2008. godine, nakon raspada sastava Spice Girls, bavi modom, Victoria se bavi i humanitarnim radom

Maisha League girls team x #knowyourstatus @unaidsglobal XVB

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Good bye Kenya ???? Thank you @dswt ?????? XVB @behindthecamera7

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on