U VARAŽDINSKOJ ARENI

Veliki Božićni koncert uz Nenu Belana i Klapu Kampanel

28.11.2013 u 10:10

Bionic
Reading

Ove godine, uz već tradicionalni zagrebački koncert povodom Valentinova u Zagrebu, Neno Belan & Fiumensodržat će 20. prosinca veliki Božićni koncert u varaždinskoj Areni

Neno Belan & Fiumens na velikom Božićnom koncertu u Varaždinu izvest će svoj unplugged program, koji su publici predstavili ove godine za Valentinovo, u dva dana rasprodanoj Tvornici. Neno Belan jedan je od najizvođenijih i najpopularnijih domaćih kantautora u proteklih desetak godina.

Nastavno na niz prethodnih uspjeha, i prošla godina donijela je rasprodane koncerte i nekoliko hitova. Pjesma 'Oceani ljubavi' je u 2012. godine bila najemitiranija pjesma, a pjesma 'Ulicama grada (Pjesma sreće)', proglašena je najizvođenijom pjesmom na 16. Večerima dalmatinske šansone Šibenik. Neno Belan & Fiumens će u baroknom gradu, Varaždinu, uz svoj bogati glazbeni opus, zasvirati i brojne od publici omiljenih pjesama: 'Stojim na kantunu', 'Ivona', 'Kavana', 'Rijeka snova', 'Dotakni me usnama', 'Vino noći'... Pjesme će predstaviti u pomalo izmjenjenoj, ali još uvijek vrlo plesnoj verziji.

Na varaždinskom koncertu, pridružit će se i sve popularnija Klapa Kampanel, s kojima je Neno još prije nekoliko godina ostvario zajedničku suradnju najpoznatiju po već spomenutoj pjesmi 'Oceani ljubavi'.

Neno Belan & Fiumens - 'Oceani ljubavi'

Ulaznice za ovaj veliki Božićni koncert 20. prosinca u Areni Varaždin, u prodaji su od 22. studenog na svim prodajnim mjestima sustava Eventim. Promotivna cijena ulaznica iznosi 60 kuna za stajanje i 80 kuna za tribinu varaždinske Arene. Količina promotivnih ulaznica je ograničena i vrijedi do 6. prosinca ili isteka zaliha. Redovna cijena ulaznica iznosi 80 kuna za stajanje i 100 kuna za tribinu. Za najveće fanove i najbrže kupce ulaznica vrijedi posebna akcija.