ČIJI FILM JE TUŽNIJI?

Urnebesna svađa Anne Hathaway i Samuela L. Jacksona

19.12.2012 u 10:56

Bionic
Reading

Čekajući da im filmovi 'Django Unchained' i 'Jadnici' zaigraju u kinu, Anne Hathaway i Samuel L. Jackson odlučili su žustro i beskrajno duhovito raspraviti čiji je film – tužniji i jadniji

Ludo iščekivani filmovi 'Django Unchained' i 'Jadnici' tamu kino dvorana ugledat će za blagdana, a prije no što se suoče međusobno i s gledateljima, to su u njihovo ime učinili Samuel L. Jackson, koji glumi u Djangu, te Anne Hathaway, zvijezda 'Jadnika'.

Holivudska veličina i ljepotica odlučili su u skeču Funny or Die raspraviti čiji će film pobrati titulu ovogodišnjeg najjadnijeg božićnog filma.

U ludo zabavnoj 'bitki' pucalo se iz svih oružja. Tako je Anne krenula od samog imena svog filma – 'Jadnici', da bi joj Samuel predbacio kako je do jučer glumila princezu u 'Princezinim dnevnicima'. Preslatka Anne na to mu je uzvratila kako je tada imala dugačku kosu, a da su joj je u ovom filmu odrezali – nožem.

Anne se dalje požalila kako u njenom filmu, koji se zbiva u Francuskoj u 17. stoljeću, ljudi masovno nemaju posao te jedva preživljavaju. Na to joj je Samuel objasnio kako kod njega svi imaju osiguran posao jer su – robovi.

Na kraju vrlo duhovite polemike složili su se da se nisu složili ni oko čega, ali da bit Božića ionako nije tuga i jad.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Vitez tame: Povratak
Samaritanac
Susret sa zlom
Čistač